Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
siss
Limitált kiadás
Minden bőrtípus egyedi ápolást igényel. Ez a tusfürdő enyhe fűszeres illattal nyújt vitalizáló friss élményt. Bio aloe vera kivonatot,Atlanti-óceánból származó sót tartalmazó összetétellel kényezteti bőrét és egyedülálló friss lendületet kölcsönöz.
2016.11.14. 23:30
Számomra borzalom volt az illata, vártam, hogy elfogyjon. Alapból szeretem az Alterra termékek illatát de nála nem így volt. Az állagával s azzal, ahogyan tisztít nem volt bajom, ahogy értékelendő az is, hogy bio termékről van szó de az az illat... Ráadásul nem adta meg azt a friss érzést sem, amit elvár az ember egy tusolás után.
2016.10.03. 19:53
Csak emiatt regisztráltam ide, hogy elmondjam: Én viszketek mindentől (bio, natúr, drága, olcsó), de mindentől - kivéve ezt a tusfürdőt!! Ez tényleg csodaszer, imádom!!!! :)
2016.01.29. 21:20
szerencsére nem ragadtak le a zöld teánál (bio-matcha), hanem egy imádnivaló gyógyfüves-édesgyökeres illatot kreáltak. már most sajnálom, h limitált
Utoljára szerkesztve: 2016.01.13. 13:10 - 2016.01.13. 13:10
Hűű, nagyon érdekes zöld géles színe van :)) Szerintem szuper frissítő illata van ennek a matcha teának :P Tetszik a tusfürdő, friss, igazi zöld illata van :)