Hajápolók

Alterra Koffein Hajtonik

3.8
Hozzáadva 2023.01.04.by

siss

Formulája közvetlenül a hajgyökerekre hat és Scoti-HopsTM-t és komlót tartalmazó természetes hatóanyag kombinációval élénkíti a hajnövekedést. A hatékony formula betainnal, cink PCA-val és bio-bazsalikom kivonattal teltebb kinézetű hajat nyújt és gátolja a tesztoszteronnal kapocslatos hajhullást.

2023.10.21. 02:18

Én már sokszor újra vettem. A hullásra jó, mikor elkezdtem év elején használni, szinte pár nap alatt mérsékelte a hullást. Igen, tud habosodni... Ha nem mostad ki jól a sampont, most erre figyelek, így semmi gond vele. Én pumpás flakonba tettem, úgy könnyebb használni. Pár csepp rozmaring olajat is csepegtetek most már bele. Mosás után használom, nekem akkor jön ki sok hajam, a köztes napokon a plantur 21 boostert szoktam, ha olyanom van, azzal szoktam váltogatni. Mindkettő hasonlóan jó, mindig kell, hogy legyen itthon.

2023.05.09. 14:18

Megvettem, na mondom adok neki egy esélyt, ha nem is válik be nem drága, így nem sajnáltam rá..A hajhullásomat szinte 100%ban megszüntette, a hajnövekedésben nemtudom segít-e, de a dobozon is rajta van, hogy legalább 3 hónapig kell használni…én ezalatt a 3 hónap alatt vágattam a hajamból szóval úgy nagyon nem tudom, hogy nőtt-e, de az biztos, hogy nem hullik…az illata sem vészes, tökéletesen beszívja a fejbőröm…én hajmosás után nem használom, hanem inkább azokon a napokon, amikor nem mosok hajat

2023.04.21. 13:00

Mikor megpróbálom bedörzsölni, FELHABZIK! Ha megszárad, látszanak a hajban a kis szöszök, amikké a hab száradt. Kritikán aluli termék.

2023.03.07. 20:08

Illata kellemes, használata kényelmes viszont kicsit ragacsos érzetet nyújt felkenés után. Hajhullásra még nem tudom milyen, pár napja használom csak.