Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Szreka1986
2025.02.17. 13:38
Jó az állaga, szépen lehet eldolgozni, én akiósan vettem, mert az alap árát sokalltam és hát milyen jól tettem, mert nekem baromira csípi a szemem, gyakorlatilag folyik a könnyem tőle, így a szemkörnyékre mást használok, miután elfogy nem fogom újravenni.
2024.11.07. 20:57
3,5 csillag. Jól véd, tetszik a hígabb állaga, árban oké. DE ha a szemembe megy csíp. Néha csak úgy bekúszik idővel, és addig rosszabbul látok, míg le nem mosom. Minden baja van addig a szememnek. E miatt nem veszem újra szerintem többet. Ha nem bántaná a szemem 5 csillagot adnék.
2024.09.12. 06:49
Nagyon kellemes az állaga,viszont zsíros bőrre nem való,nem szívódik fel,egész nap érzem az arcomon azt a zsíros felületet. Nekem nem csípi a szemem,ellenben nagyon kukacosodik,alig bírom elkenni..
2024.04.19. 14:51
Sajnos véleményeket nem olvastam mielőtt megvettem volna,hiba volt. Legnagyobb probléma vele,hogy rettenetesen csípi a szememet. Kipróbáltam úgy is,hogy szemkörnyékre nem kentem,kevesebbet kentem, hiába...szinte mar.A bőröm se nagyon szereti,zsírosít.Könnyed állagú,mégis furán nehezít. Nagy csalódás.
2024.03.15. 07:26
Először azt hittem megtaláltam elsőre a legjobb fényvédőt. Ha lepúdereztem nem fénylett át. Viszont, nekem nehéz érzete volt az arcomon. Aztán felkenve elkezdte eszméletlenül csípni a szemem. Ez utána elmúlt. Viszont nap közben újra csípte annyira durván, hogy ömlött a könny a szememből. Amikor rásminkeltem kukacos volt. Nehezen szívódik be. Nekem nagyon mellényúlás volt sajnos.
2024.02.18. 21:02
nem mondanám fluidnak egyáltalán, sokkal inkább krém és inkább olyan, mint egy hagyományos naptej, pont ezért is nem lett a kedvenc termékem, de sajnos eddig még egyetlen fényvédővel sem volt olyan tapasztalatom, hogy ténylegesen beszívódott volna és ne éreztem volna, hogy valami azért még ragad a fejemen. nem fehérít viszont, hatékonyan véd és rosaceás bőrrel is okés volt, legalábbis nekem.