Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Kiszerelés: 3 g
Utoljára szerkesztve: 2017.12.20. 19:25 - 2017.12.20. 19:24
Ahogy kinyitottam, megcsapta az orromat az avas illata. Pedig a lejárati idő még messze volt.:( alverde sminket ezért nem veszek.
2015.11.29. 15:53
Elég érdekes az állaga nem mondanám meg róla hogy korrektor szinte nem is fed! Elég érdekes szerintem nem éri meg meg venni! :/
2015.11.09. 11:33
Nagyon kemény az állaga, nem lehet jól eldolgozni és nekem olyan volt, mintha szinte semmit nem fedne, ezen kívül a színek közt sem találtam különbséget a hatásban.
2014.07.01. 19:34
A szép összetevők miatt vettem meg, de nekem egyáltalán nem vált be. Nem fedett eléggé és a színárnyalatok sem passzoltak az én bőrömhöz. Ha valaki kéri szívesen odaadom neki áron alul.
2014.06.24. 11:03
Nem krémes, de ha valahogy kioperáltam a tégelyből akkor nem rossz.Mondjuk mindegy mert azt hiszem már nem kapható.
2014.04.15. 13:59
A szinek jok benne mert mindegyik kihasznalhato viszont annyira szaraz maga az anyag hogy azonnal beul a rancokba es a borhibak tetejen is eleg csunya