Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
zolabori
5 az 1-ben fogkrém nanamentaolajjal és fluoriddal. Hatékonyan véd a fogszuvasodás ellen. Gyengéd tisztítószemcséi alaposan eltávolítják a lepedéket, mely a fogszuvasodás, fogkő és fogínygyulladás fő okozója. Az értékes gyógynövénykivonatok ápolják és erősítik a fogínyt. A nanamentaolaj gondoskodik a friss lehelletről.
Nem tartalmaz nátriumlauril-szulfátot. Nátrium-fluoridot tartalmaz. 6 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott.
2024.03.11. 20:33
Én megtöröm a negatív hullámot, imádom ezt a fogkrémet. Sokáig tudom mosni vele a fogam mert nem érzem , hogy mindjárt meghalok az intenzív mentolos íztől mint más fogkrémeknél, nekem szinte fájni szokott tőlük a szám.A fogdoki ismerősöm szerint , noha van benne fluorid ez a jobbik fajta , s azt mondta határozottan jó összetevői vannak ennek a fogkrémnek. Számomra kellemes a habzása picit kevesebb mint egy átlagfogkrém , de több a hab mint egy elmexnél pl. ebből teszek rendes adagot a fogkefére nem csak egy egérfarkonyit a már említett nagyon enyhe mentolosság miatt :) venném újra , engem meggyőzött . Aki az extrém mentolos ízt s a gejzírszerű habzást kedveli az nem fogja szeretni :) a többieknek azt mondom próbálják ki.
2021.10.03. 21:17
Sajnos semmi hatása. Az íze is olyan semmilyen. Pár év alatt csak a fele fogyott el, a többi a kukában végezte.
2021.08.27. 21:25
Meh, nem tudok sokat mondani róla… Olyan, mintha nem csinálna semmit, ennyi erővel csak vízzel is moshatnék fogat :(( Csak azért nem 1 csillag, mert viszonylag természetes összetevői vannak.
2020.03.21. 22:08
Borzasztó íze van, mintha natúr szódabikarbónát nyalogatnék. Csak egy másik fogkrémmel együtt használva tudtam elhasználni. A tubusból pedig minden egyes alkalommal úgy robbant ki a fogkrém, hogy beterítette a fél mosdókagylót.
2019.08.09. 20:18
Azért vettem meg, mert az összetevői tetszettek, és kiakartam próbálni a natúr fogkrémet. Az Alverde termékekkel vegyes a tapasztalatom, több a rossz mint a jó így kicsit félve vettem meg. Lassan elfogy a tubussal, nagyon érdekes volt az íze nem csak elsőre, sok idő volt megszokni. Az elég nagy plusz pont, hogy nem mentolos mert rosszul vagyok a mentolos fogkrémektől, és attól is ha nagyon habzik egy fogkrém. Elmexet használtam eddig mert annak se volt túl erős mentolos íze, de eléggé habzik. Fogselymet használok mellette ami a fogaimat nagyon szépen kitisztítja, önmagában egyik fogkrém se adta meg azt a tisztaság érzetet nekem.
2019.04.24. 14:25
Nekem oltári nagy csalódás volt. Nem elég mentolos, nem elég hatékony. Kár. :(