Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Szemkrémek
Lelőhely: Dm

Alverde Aqua Augengel Perle Hűsítő és Hidratáló Szemkörnyékápoló Gél

3.3
Hozzáadva 2016.05.23.by

Csilluska

A szemkörnyékápoló gélben található tengeri gyöngykivonat azonnal hidratálja az érzékeny szemkörnyéket.

A hűsítő hatású gél értékes búza- és cukoralapú hidratáló összetevőket, valamint növényi glicerint tartalmaz, amelyek tartós hidratáltságot biztosítanak. A hialuronsavat, Flor de Sal tengeri sót, valamint gyümölcssavat tartalmazó könnyed textúra felfrissíti a szemkörnyéket.

2014.11.16. 10:05

Hát nekem úgy konkrétan annyit ér mint halottnak a csók :( pedig egy kicsit hűsíthetne de még az se , azért adok neki meg 2 pontot mert ártani nem árt , és mert nem csípi a szemet .

2014.04.21. 10:35

Már a második tubussal használok a termékből, pedig több mint egy éve vettem az elsőt, tehát elég lassan fogy. Szerintem nagyon jó kis krém. Egy hidratáló krémet kerestem, ami jó a szemkörnyékre is (sima hidratáló krémet nem mertem oda kenni), mert előtte mindig nagyon ki volt száradva ez a terület nekem. 20 évesen mégse vehettem szemránckrémet és még így is reménykedem, hogy ez a krém inkább használ a bőrömnek, mint árt. (De ha meg nem használnám, akkor nagyon ki lenne száradva, tehát ez egy ördögi kör). A folyós állag először nekem is furcsa volt, de én arra jutottam, hogy ezt a krémet nem kenni kell hanem inkább ujjbeggyel bepaskolni. Ami furcsa nekem, hogy ilyen szemkörnyék-hidratálókból nincs túl nagy választék, még egy Baleasról tudok aztán ki is fújt. Tehát ha nem lennék megelégedve a krémmel, akkor se tudnék nagyon mást használni, de nekem bejött, így nincs probléma.

2014.03.14. 11:08

Pár hete használom ezt a terméket és a hűsítő hatásán kívül nálam hidratálja is a szemkörnyékemet emellett talán kevésbé sötétek a karikáim. Nagyon kevés mennyiség is elég belőle, így gazdaságos is. Talán újraveszem :)

2013.12.22. 18:02

könnyű krémecske, vizes, semmi extra

2013.11.15. 11:24

Egyetértek az előttem szólókkal: kellemesen frissít, enyhén hidratál, de azon kívül tényleg semmit, abszolút semmit nem csinál. Néha felkenem, hogy elfogyjon, más funkciója nem nagyon van. Nem venném újra.

2013.10.08. 14:11

Használom 2-2,5 hete, nagyon vizes állagú, de a duzzanatot azonnal leviszi. Karikákra semmit sem használ, és ha a szemhéjamra is kenek, akkor ragacsos marad, kicsit hártyásra tud száradni, ha vastagabban viszem fel, de amúgy szépen beszívja a bőröm. Egyelőre hatását nem látom. Újravenni nem hiszem, hogy fogom, inkább kipróbálok más Alverdés szemkörnyékápolót. Nagyon szolid az illata, nekem az tetszik. Nehéz kezelni, mert nagyon folyik, viszont, ha a szemembe is jut belőle, azt nem irritálja, ezért kapja meg a 3. csillagot.