Lelőhely: Dm

Alverde Baby Popsikrém

4.6
Hozzáadva 2017.06.18.by

81Judit

Az Alverde pelenkakiütés elleni krém méhviasszal, körömvirág- és jojobaolajjal gyengéden ápolja és védi az érzékeny babaőrt. Segít megelőzni a kipirosodást és megnyugtatja a baba bőrét.

2013.01.21. 19:14

kisfiam születése óta ezt használjuk, egyelőre (2.5 hónap alatt) nem volt semmi probléma a bőrével. jól kenhető, szépek az összetevői, árban is megfelelő. remélem, a továbbiakban is beválik.

2013.01.11. 12:14

Pearl22, nekünk sem hozta rendbe a kipirosodott égő vörös popsit, de ez a krém nem is ezért van. A szokásos dolgokat rendben tartja, de ha fogzás van vagy valami felborult az emésztésben akkor már nem elég. Nekünk akkor csakis a gyógyszertári csukamájolajos vált be.Alapból az összetevők miatt szuper a krém.

2012.11.30. 13:42

Kislányomnál újszülött korától ezt használom, elsősorban az összetevők miatt vettem, de nagyon bevált! Őszibarack popója van azóta is :)Kb 1 hónapig elég a kis tubus, pedig naponta rengetegszer kenem, így egyáltalán nem drága.

2012.08.22. 19:58

A sok jó vélemény miatt gondoltam kipróbáljuk, de nagy csalódás volt! Kislányom kipirosodott,kipattogott popsiját nem hozta helyre,pici enyhülést sem tapasztaltam.Kár érte,mert nagyon bíztam benne!Az állaga tetszett, ezért egy pont.

2012.08.16. 20:56

Nagyon szuper, sokoldalúan használható popsikrém. 1. Mint tényleges popsikrém, abszolút megbízhatónak érzem, viszonylag könnyen kenhető, eloszlatható, kényelmes pattintós kupakkal.2. Bikinivonal borotválást követő egyik legtökéletesebb after shave termékem, amelyet csak a Babylove tégelyese tud felülmúlni.3. Kézkrémként is szuper, regenerálja, gyógyítja a fertőtlenítőszerektől időnként sebesre mart kezemet. Ez egy tartós barátság kezdete :)

2012.07.27. 11:19

Az összetevői miatt váltottam erre a popsikrémre, és egyáltalán nem bántam meg! Tökéletes helyrehozta még a kipirosodott(elég csúnyán:( ) popsit is. Állaga, illata is klassz. Elég sokáig kitart, úgyhogy abszolút megéri az árát. Ám a legfontosabb, hogy sokkal jobbak az összetevői, mint a többi elterjedt popsikrémnek-úgyhogy, ha drágább lenne, akkor is ezt venném meg!