Lemosók, Tonikok

Alverde Beauty&Fruity Micellás víz

3.7
Hozzáadva 2017.01.27.by

siss

Micellás víz bio lime és bio alma kivonattal.Könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket.

2021.11.23. 20:05

Nagyon szeretem. Kellemes zöldalma-citrom illata van. Én még beletettem néhány csepp citromfűolajat és teafaolajat. A bio, natur stb. micellás vizekbe mindig teszek + olajakat, így nekem még hatásosabb. A Paese micellás vizembe is tettem és még tutibb lett! Habár utóbbi a sminktermékekkel (spirál, festék, alapozó stb.) is elbánt, mígy ez a bio alverde sajnos nem. Viszont egy nagyon-nagyon jó ápoló tonik. Ha előtte leszedem tisztító habbal a sminket, akkor utána szinte áldás ez a bőrömnek. Nekem ez is újravevős, mint a Paese márka micellás vize.

2021.03.23. 18:19

nekem nem vált be. kipirosodott tőle a bőröm, így nem is tudtam még egy flakonnal se elhasználni belőle..

2021.01.16. 08:55

Egy darabig, míg nem értettem a hatóanyagokhoz, mindig gondolkoztam rajta, hogy lehet, hogy az irritált és pattanásos arcomat még irritáltabbá és pattanásosabbá teszi egy lemosó. Aztán mióta kicsit többet tudok a témáról, látom, hogy második összetevő a denaturált szesz, aminek a szagát erőteljes zöldalmás-citrusos illatanyaggal próbálják elnyomni, de az se sikerül. Ugyanezt lehet elmondani a habos verzióról is, ott mellé extrának még szulfátokkal is tele van tömve. Az mégis jobb, mert vízzel lemosod az arcól, én a micellás vizet meg rajta szoktam hagyni. Klasszikus "addig jó, míg nem tudod, mi van benne" eset, mint a sparos májkrém. Otthon egy makeup.hu-ról véletlenszerűen rendelt lengyel habzó arclemosó van, még az is sokkal jobb formula ennél. Nem venném újra, de ezt már el fogom használni sminklemosásra.

2020.10.20. 13:14

Szeretem ezt a terméket, de aki micellás vízként smink és szennyeződés eltüntetésére használná ezt a terméket, az felejtse el! Nekem sem az alapozót, sem a szempillaspirált nem távolítja el maradéktalanul. Bár olvastam az ezzel kapcsolatos véleményeket vásárlás előtt, de épp abban az időszakban szálas pilla miatt nem használtam szempillaspirált, így úgy voltam vele, talán az alapozóval, megbirkózik. Újra fogom venni a terméket, de csak "tonikként" fogom használni, a smink és szennyeződés eltávolítására más terméket fogok használni.

2019.09.07. 05:06

Friss üde,roppanós zöldalma illatot érzek rajta és nagyon tetszik. Könnyedén eltávolítja a sminket talán a spirállal bánik el csak nehezebben.Pezsdítő érzést hagy a bőrön .Most a melegebb időben nem szárít, bár egy picit nekem úgy tűnik ,hogy talán jobban zsírtalanít mint más egyéb micellás vizem.A hűvösebb időben majd meglátom hogy fog viselkedni.

2019.07.01. 20:05

Nagyon jól eltávolítja a smink maradványait. Nem csíp a szemek körül, vidám, frissítő az illata is. Csak ajánlani tudom.