Lelőhely: Dm

3.9
Hozzáadva 2016.06.23.by

csaktom

Limitált kiadás

A lime és papaja friss, gyümölcsös keveréke ebben a vegán testpermetben felfrissíti a bőrt egy forró nyári napon. Növényi glicerint tartalmazó formulája nedveséggel látja el a bőrt. Ha nagyon különleges frissítő élményre vágyik, tárolja a testpermetet a hűtőszekrényben.

2018.04.20. 13:59

Annyira de annyira szerettem volna szeretni, jó lett volna egy teljesen természetes body spray, de engem is annyira a wc illatosítókra és a szúnyogriasztókra emlékeztet. Pedig tényleg nagy Alverede-fan vagyok!

2017.07.13. 20:51

Én leszek az ünneprontó...Ezt a terméket használva két dologban vagyok biztos:1. A wc tisztító folyadék és alkohol kellemetlen szagkeveréke ez a termék - de komolyan, második helyen az alkohol áll...eddig akárhány alverde terméknél a második helyre került az alkohol, mindtől rosszul voltam...túl...tömény...ble...2. Mazochista vagyok, mert annak ellenére, hogy a gyomrom felfordul a szagától, imádom használni...Nagyon kellemesen frissít, sokkal "feszesebbnek" érzem a bőröm utána - vagyis olyan, mintha valami frissítő, bőr összehúzó dolgot kennék magamra...persze én hűtőben tartom, így pláne hűsít, az illatának a tartóssága (sajnos) "jó" (abban az értelemben hogy testpermethez képest jól teljesít).Szóval összességében az elviselhetetlen bűz és a csodás hatás egy hármasig reptette ezt a terméket....de lehet át kellett volna gondolnom a boltban, hogy hiányzik-e nekem ez...xD

2017.06.29. 19:12

Engem kicsit wc-illatosítóra emlékeztet, de furán perverz módon, mégis tetszik. Inkább a lime citrusos illata ami dominál, frissítő nyári illat. Elfújogatom, de nem lesz szerelem.

2017.05.27. 15:19

Nagyon megtetszett az illata, megörültem a klassz összetevőknek így megvettem. Sajnos nem lett a kedvencem. Ragacsos lesz tőle a bőröm, nem tudom mi lehet ennek az oka. Ruhámra fújfa használtam el végül (nem hagyott foltot).

2016.09.06. 19:30

Nagyon tetszik az illata, igazi nyári, gyümölcsös :) Zuhanyzás után szoktam főként használni, testápoló helyett, mert ilyenkor nem igényli a bőröm a nagyon intenzív hidratálást, tényleg elég ez a kis permet. Összetevőkért is plusz pont, ahogy ezt az Alverdétől megszokhattuk. Ez az első testpermet, amit valaha próbáltam (kivéve virágvizeket), de biztos nem az utolsó! :)

2016.08.23. 11:34

Minden nyáron kerülgettem a testpermeteket, sokáig kerestem alkoholmenteset. Sok keresgélés után a H&M-ben találtam is, viszont az illatuk a férjem szigorú tesztjén csúnyán megbukott... Végül úgy döntöttem, ha annyira szeretnék egyet, alkohol tartalom ellenére is megveszem. Érzékeny az arcbőröm, alkohol tartalmú kozmetikumok használata mellett előjön a rosaceám. Viszont a testem bőrét nem irritálja ennyire az alkohol. Kellemes, friss citrus illata van, alkohol tartalom ellenére is enyhén ragacsos érzés, amíg fel nem szívódik, emiatt kevésbbé frissítő érzés, mint egy vízspray. Nyári nagy melegben használtam parfüm helyett, hogy munkából hazafelé frissebb illatom legyen, egy végig-izzadt nap után. Erre nekem tökéletes.