Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
eyeye
2016.01.07. 09:36
Testradírnak kifejezetten gyenge, viszont tusfürdőnek nagyon-nagyon szeretem. Kellemes az illata, nem szárít, jól tisztít. Jópofa dolog ez a kókuszrost benne, de a radírozó hatása elenyésző. A csomagolása nagyon mutatós, egyetlen hibája, hogy néha eltömődött a nyílás a kókuszdarabkákkal. Összességében kap egy ötöst, bár igazán ez már lényegtelen, a dm ezt kivonta, de lett helyette egy másik illatvariáció. Azt még nem próbáltam.
2015.10.16. 21:32
A legjobb testradír szerintem! Az illata nagyon jó, a kókusz-szemcsék jólesően radírozzák a bőrt! Egy baj van vele: gyorsan elfogyasztom... :)
2015.08.10. 17:36
Kellemes illata van, finoman és enyhén radíroz. Egyáltalán nem smirgliszerű, viszont valóban hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket. Imádom a kókusz illatát, ezért választottam. Máskor is meg fogom vásárolni. Sajnos egy pont levonás jár, mert nem elég sűrű... :(
2015.07.09. 22:10
Még Németországban használtam,olyan volt, mintha kókuszreszelékben fürdenék, gyengéden radirozott es finom puha ápolt bőrőm volt tőle. Testápolózni sem kellett utána és jók az összetevői.:-)
2015.04.08. 11:19
Lehetne jó, de ez a tömény alkohol! Miért kellett a tubus felét alkohollal feltölteni?! Ha van egy kis sérülés a bőrömön, már csíp. A radírozást én wellness élmény részeként szeretem alkalmazni. Sajnálom, pedig a kókusszal nekem szinte bármit el lehet adni.
2015.03.17. 21:35
Nagy reményeket fűztem hozzá, hiszen a natúrkozmetikumok híveként állítottam be a DM-be. Az Alverde tusfürdők illata sosem volt a szívem csücske, de ez tűnt a legjobbnak a felhozatalból, és a radírozó hatás is felkeltette az érdeklődésemet, hát elhoztam. Azonban a várt hatás elmaradt: a boltban ugyan nem tűnt fel, de otthon amint kinyitottam, megcsapott a tömény alkoholszag. A kókuszdarabkák nálam még enyhén sem radíroztak, nem habzik és az illatát sem érzem magamon, már tusolás után sem.Biztos, hogy nem venném újra!