Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
babyface
A frissítő, könnyed, gyorsan beszívódó Alverde cellulitisz elleni szérum gél lime olajat, bio rozmaring-, nyírfalevél kivonatot, és citromhéjat tartalmaz. Simítja, feszesíti és élínkíti a bőrt. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó citromolaj, a hialuronsav és a koffein inteznzíven ápolják a bőrt, és javítják annak rugalmasságát.
Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, állati eredetű- valamint ásványi olaj alapú összetevőket.
2017.06.05. 16:42
Amikor 10 kg súlyfeleslegem volt, nem használt, annál inkább a sport és az egészséges táplálkozás. ;)
2017.04.02. 11:14
Meglepően hozza a krém az elvárásokat, persze megfelelő sport, hideg-meleg változuhany és megfelelő étkezés mellett! El sem hittem, hogy valóban feszesebb a combom! Aztan lehet, hogy csak placebo :)Glamour napokon vettem féláron, biztos, hogy újra veszem most is :)Tény, hogy ragacsos kicsit, meg nekem inkabb wc illatosítóra hasonlít a szaga, de hamar beszívódik :)
2017.01.23. 16:04
Az olaj és a testradíros tusfürdő mellett ezt kedveltem a legkevésbé. A másik kettőt többször vettem újra és fogom is, ebből viszont csak egy tubussal használtam el. Az illata mindegyiknek isteni finom, s én valójában ezért használom őket, nem a cellulitiszem eltüntetésére. Puhábbá is tették a bőrőm, viszont ez a szérum-gél eléggé ragacsos, kicsit kellemetlen.
Utoljára szerkesztve: 2016.08.21. 20:01 - 2016.08.21. 19:56
Ajándékba kaptam anyukáméktól a névnapomra egy "Alverdés csomag" részeként (minden kedvenc termékemet megvették, pluszban még ezt-azt), nem mondom, hogy jól esett, mert olyan nagy szükségem nem volt rá, de azt a nagyon minimális tennivalóját ügyesen tette/teszi. Június óta még mindig tart, szeretem az illatát, kellemes, jól hidratál, és az én minimális, alig látható gödröcskéimmel teljesen el tudott bánni mostanra mindenféle hatalmas életmód váltás nélkül is (mondjuk eleve odafigyelek az étkezéseimre és a mozgásra, úgyhogy ahhoz nem sokat tudtam volna már hozzátenni). Engem meg nem zavar, hogy kicsit ragacsos, mert hamar elmúlik, de helyette kellemes, frissítő érzetet is nyújt, illetve alvás előtt szoktam bekenni magam vele.
Utoljára szerkesztve: 2016.06.15. 10:49 - 2016.06.15. 10:48
Nekem teljesen jó, általában fürdés után szoktam vele bekenni a lábam, és jó alaposan bemasszírozom, utána tök jó puha a bőröm. Használom már vagy két hete és kevesebb is rajta gödör, pedig nekem rendesen nagy súlyfelesleg van a combomon. Nem kell belőle sok, és amúgy egyáltalán nem ragad miután megszáradt. (Persze azt hozzá kell tennem hogy edzek is.)
2016.06.03. 06:41
5 csillagot adtam rá, de nem a narancsbőr elleni hatás miatt. Én testápolóként használom minden reggel, nem zavar a ragacsosság, mert gyorsan beszívódik és selymessé teszi a bőrömet és szerintem isteni az illata. Mindig újra veszem, mert jó kis könnyed termék. A narancsbőr eltűnését én nem remélem krémektől, bár rajtam nem sok van, inkább azt remélem, hogy ha ilyeneket használok, akkor a jövőben sem romlik az állapotom, szóval a preventív hatásban bízok. :)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.