Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Dm

Alverde Clear Iszapos Arclemosó

3.9
Hozzáadva 2017.06.14.by

rottya

2019.08.03. 09:31

Ez egy nagyon jó arclemosó, annyira kellemessé teszi a bőröm, nagyon szeretem. Ráadásul az ára is kedvező.

2018.01.25. 07:06

Nem fűztem hozzá nagy reményeket, de kellemesen csalódtam ebben a termékben. Árkategóriájában az egyik legjobb.

2017.08.27. 14:56

Nekem maximálisan bevált. Ár-érték arány remek, lassan fogy (pedig napi kétszer használom), és mióta van nekem ez a kis csoda, sokkal kevesebb bőrproblémám van. :)

2017.08.09. 09:24

Háát nekem sem vált be. Pattanásokat okozott mikor használtam És szárítja a bőrt is

2017.06.11. 10:29

Nagyon sokat vártam ettől a termektől de semmi sem változott az arcomon...Amikor használom akkor hirtelen kiszárad(hogy eltünteti a felesleges zsírt az arcomról) és újra tiszta zsír utána!A pattanásaim nem változtak tőle és a mitesszereim is megmaradtak, hidratáltságról pedig szó sincs!!!Már lassan ki is ürül mert azért mégis csak elhasználom ha már van....Nem fogom vissza venni!!!!

2017.06.08. 10:15

Nagyon haragszom erre a termékre... Annak ellenére, hogy pattanásos bőrre van, nekem nagy gyulladt pattanasaim lettek tőle. 2 csillagot azert kap mert egyébként jol tisztít, es szépek az összetevői.