Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
magichand
Alverde highlighter szemre világoskék színben, optikailag nagyítja a szemet. Ideális egy visszafogott sminkhez.
Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják. Vegán termék.
2018.10.27. 21:24
Nem kimondottan rendeltetésszerűen használom, hanem "átmenetes tusvonalat" szoktam húzni a felső szemhéjamra vele és a fekete Alverde cerkával. És klasszul teszi a dolgát. Igazából mikor megvettem nem is figyeltem, sima fehéret szerettem volna de nem látszik kéknek hanem fehérebb a fehérnél. :D Amúgy tartós, könnyű vele dolgozni, szép és natúr. Szeretem!
2016.12.20. 09:31
Eredetileg a "dundibb" highlighter társát akartam megvenni (belső szemzug kiemeléshez), de teljesen ki volt fosztva az alverdés szemceruza részleg. Pár darab cerka volt összevissza dugdosva a fakkokba, így sikerült kituriznom Őt. Belőle is égenföldön 1 db volt, és valaki ezt is tesztelgette minden irányból...Árát sem találtam meg, így visszatettem mondván, h majd megnézem a többi márka kínálatát.Egyáltalán nem találtam erre a célra szemceruzát, vagy ha igen, akkor kemény, szúrós állagút.Így hát visszasétáltam és elhoztam lesz, ami lesz alapon.700 Ft volt, így a kasszánál pozitívan megkönnyebbültem, bár amúgy is ilyen max. ezer ft-ra tippeltem.A ceruza kellően puha, nem szúr, jól eldolgozható (én ujjbeggyel szoktam), nincs tele csillámmal, ami nálam extra plusz pont.Picit kékes beütésű, de az ember észre se veszi, csak h éppen emiatt milyen szépen kiemel.Nem bántam meg! :)
2016.08.12. 11:41
Nagy meglepetés volt ez számomra, nem gondoltam hogy ennyire pigmentált, könnyen felvihető, ráadásul viszonylag tartós is! Eredetileg azért vettem, hogy a szemem körüli barna pigmentációt a korrektor előtt ezzel csökkentsem, erre is bevált, de vízvonalra, és belső szemzugba is tök jól működik. A bőrön nem az a 90es évek világoskék, csak éppen hogy van benne kék pigment, ami nagyon szépen kiemel (barna szem&haj). Szép összetevők, nem tesztelték állatokon, kedvező ár. Tőlem kapja az 5 csillagot.