Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szemkrémek
Lelőhely: Dm

Alverde Frissítő Szemkörnyékápoló Krém Bach-Virágkivonattal

3.7
Hozzáadva 2020.03.17.by

hetesiedit

Azonnali hűsítő hatású, látványosan halványítja a szem alatti sötét karikákat, javítja a bőr szerkezetét. Csökkenti a fáradtság jeleit, visszaállítja a bőr természetes védőrétegét és ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét. Illatanyag-mentes, kontaktlencsét viselők is használhatják.

• szemkörnyékápoló Bach-virágkivonatokkal
  • halványítja a szem alatti karikákat
  • kisimítja a kisebb ráncokat
  • a fáradtság látható jelei ellen
  • kontaktlencsét viselők is használhatják

2020.07.01. 10:56

Nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket sajnos... felkenés után még órákig ragacsos maradt a szemkörnyéken, hiába kentem fel minimális mennyiséget. Hidratálni hidratált, de a kisebb mimikai ráncokkal nem tudott mit kezdeni. Nagyon szerettem volna szeretni, de sajnos ez felejtős nekem :(

2020.06.13. 09:33

Nekem inkább hidratálásra volt jó, mintsem a szem alatti karikák elhalványítására. Könnyen el lehet dolgozni, az illata nem tolakodó és nagyon sokáig kitart.

2020.05.02. 09:00

Kellemes állagú krém, jól hidratál de ráncok és karikák ellen nekem nem ért semmit. Ezért csak 3 csillagot kap.

2020.03.16. 10:56

Minden nap használom, de nem igazán látok változást, karikáim ugyanúgy vannak. Pozitívum: - talán kicsit hidratál- sok ideje használom- olcsó- illatanyag mentes- normális összetevői vannak- szép a csomagolása

Utoljára szerkesztve: 2020.08.08. 18:57 - 2020.02.21. 11:22

Nekem egyenlőre még nem igazán szerezni enyhíteni a szem alatti karikákat, de minden más tekintetben elégedett vagyok a termékkel. A karikák erőssége igazából hajlam kérdése is, így nem mondom biztosra, hogy a termék hibája, hogy nem látok egy tekintetben nagy változást. Viszont könnyű vele dolgozni, hamar beszívódik, és mióta használom sokkal szebb a szem környèki vékony bőr állapota. Sok bajok ráncokkal nincs még, e tekintetben inkább megelőzés céljából használom. Szépen lehet sminkelni is rá, így nekem teljesen megèrte. Remélem idővel a karikák is halványodnak majd. ☺Update: karikák azóta sem halványodtak, és már hatását sem igazán érzem. Használatos, hogy elfogyjon, és ne a kukába végezze, bár a melegben még ezt is soknak érzem. Nagyon szerettem volna szeretni, de hosszútávon nálam egyáltalán nem működik.

2019.11.15. 16:42

Remek szemkörnyékápoló, nem folyós, hanem jó sűrű állaga van, amit én nagyon szeretek, Szem alatti karikák eltüntetésére kiváló.