Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
sbbejus
2018.09.05. 12:07
Egyszer kipróbáltuk a családommal, az illata is tetszett, de mégis visszakanyarodtunk a citromos változathoz.
2013.09.10. 12:58
Erőteljes grapefruit illatú volt,ami nekem annyira nem tetszett(nem a grapefruit maga,hanem az áradó tömény illat), én nem vettem észre,hogy szárított volna,de gyorsan fogyott.
2011.12.11. 19:58
Nekem - az eddigi kommentelőkkel ellentétben - piszkosul kiszárította a bőröm,iszonyúan nem jött be. Az illata elmegy,de nem a legtutibb. Úgy az egész szappanról az a véleményem hogy jó-jó,de nem az igazi.
2011.10.08. 12:33
Isteni illatú szappan, imádom. Nem szárítja a bőrt, és bármikor jó kedvre derít, ha ezzel fürdesz, mosol kezel, stb.
2011.07.27. 15:55
Már nincs ilyen, viszont vannak hasonlók a DM-ben az Alverdétől, és azok is legalább ilyen jók! Nagyon szerettem én is!
2011.05.31. 09:10
Nagyon jó az illata, a fejfájásomat is elmúlasztotta. Imádom!