Tvylvis
Limitált kiadás
Folyékony szappan bio kókusszal és tengeri sóval. Gyengéden tisztítja a kezeket.
2019.08.21. 08:30
Elhasználtam, de nem lett nagy kedvenc. Tipikusan az a tenyérből kicsúszós, kissé nyálas állaga van, ami mintha lecsúszna a bőrről még a tisztítás előtt (nem tudom értelmesebben kifejezni magam). Pont ezért gyorsan is fogyott.
2019.07.24. 08:01
Dm kedvencek dobozban kaptam én is. Soha nem vettem volna meg magamtól, de talán pont ebben látom a meglepetés boxok értelmét. Ugyanis kipróbáltam, elhasználtam, és nagyon tetszett, hogy az ekcémára hajlamos, száraz kezem is inkább hidratálta, mint szárította. Az illata nagyon kellemes, enyhe, természetes volt. Aztán elfogyott, és visszaálltam a nem bio szappanra. Egy nap után ekcémás folt jelent meg a kezemen. Megyek is venni egyet a márka kímélőbb szappanai közül...
2019.07.14. 14:36
Krémesebb állagú folyékony szappan. Valóban nem habzik úgy, mint egy tömbszappan, de ez nálam nem szempont ilyen terméknél. Az illata inkább kókuszvízre hasonlít, mint magára a gyümölcsre, sós beütéssel, nekem tetszett. Szerettem használni, jól tisztított, engem egyáltalán nem szárított, sőt. Még a húgom is megjegyezte, mikor pár napot nálunk töltött múltkor, hogy mi van a szappantartóban, mert nagyon puha lett tőle a keze. Mehet az öt csillag.
2019.06.18. 08:21
Dm kedvencek dobozba érkezett. Egyáltalán nem habzik, de ennek ellenére jól tisztít és nem szárít. Az illata miatt alig vártam, hogy elfogyjon. Én imádom a kókusz illatot, de számomra ez nagyon nem volt kellemes.
2019.06.16. 08:07
DM kedvencek dobozban volt, magamtól nem vettem volna meg. Habzása gyenge, de jól tisztít, utána sokkal tisztábbnak erzem a kezeimet. Átlagos szappan. Kicsit szárít.