Ezt a terméket már nem gyártják!

Alverde Herzrouge & Schimmer-Ass
Ár: | 1600 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 2,5 g + 3 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kelithyn, az összetevőket feltöltötte: Macsek23, Módosítva: 2015. december 11.
Kiszerelés: | 2,5 g + 3 g | |
Hydrogenated Rapeseed Oil
Titanium Dioxide / CI 77891
Lecithin
eo I eu
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
CI 77492
CI 77491
Parfum/Fragrance
i
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
A bal alsó sarokban lévő van nekem, a highlighter részét nem használom, mert sűrű, csomós és csillogós, nehéz felkenni. Amúgy is inkább a pirosító része miatt vettem, az én ízlésemnek nagyon erős az árnyalat, illetve ennek a részének olyan borzalmas a kiszerelése, hogy a fele már nem a tégelyben tartózkodik, hanem a lyukak és a fehér rész között... nem volt valami jó vásár : (

Leárazva találtam meg az utolsó darabot a dm-ben, szóval nem hagyhattam ott :D A csomagolása nagyon édes és ötletes is. A highlighter tényleg szuper, könnyű kezelni, szép hatása van, ha a többi alverde highlighternek is ilyen a formulája, akkor tuti veszek még. Alapból jobban is szeretem a krémes állagú highlightereket és pirosítókat, mert jobban mutatnak a bőrön, fiatalosabb hatást keltenek szóval jobban örültem volna, ha a pirosító nem por állagú. A pirosítóval az is bajom, hogy elég nehéz kezelni, össze vissza megy, mindent összeken ez a por, tehát úgy érzem csak pazarlom a terméket, másrészről még nehéz is eldolgozni.
UPDATE:
A pirosítót tényleg nagyon nehéz volt kezelnem, de most már ecset helyett a beauty blender hegyét használom a felvételre, és eldolgozásra, és így tökéletes :)

UPDATE:

Kiárusításkor elhoztam két árnyalatot, és azt kell mondjam imádom:) a pirosító része nagyon szép árnyalatú és tartós, a highlighter része is nagyon szép,de picit nehezen dolgozom el az arcomon. Az illata kárpótol:)

De szörnyű hogy a mienk nem lett szerelem, mindenki olyan szépeket ír róla. Ezért aztán nem is merek kevesebb csillagot adni. Pedig alapvetően nagyon nehezen tudok megfelelően kevés port felvinni az ecsetre, és bár a leghalványabb árnyalatot választottam mégis nagyon erős, szinte maszatol. Újra és újra próbálkozok különböző kompozíciókban, de egyszerűen nem jövünk ki egymással :(

A 03-ast vettem meg, ami itt a képen a bal alsó sarokban van. Hideg bőrtónushoz, sötét hajhoz szerintem nagyon illik. Még csak a highlightert használtam "élesben", nagyon szépen csillog, jó az állaga és tartós is. A pirosítót csak a kezemen próbáltam ki, de annak is nagyon tetszik a színe.
Szerk.: Ma vettem egy 02-est is. Melegebb árnyalatú, mint a másik, más színű ruhákkal mutat jól rajtam, de persze a minősége ugyanolyan jó. Az illata még mindig szuper. A másik kettőt szerintem már kihagyom, azok túl bronzosak nekem.

Wow wow wow!! Teljesen véletlenül lőttem, eddig meg sem nézegettem ezt a kollekciót, csak a napokban, a kassza mellett állva láttam meg. A 04-es all in bronze jött velem haza, úgyis bronzosító-kontúrozó vadászaton voltam - csak persze nem ezt néztem ki. :D
A tégely tetejét lecsavarva juthatunk a sötétbarna, finom, púderes anyaghoz, amit RT ecsettel kiválóan fel tudok vinni. Ez az árnyalat erősen pigmentált, nem kell belőle sok. Nálam tartósnak is bizonyul, bár én a sminkelés végén használok egy kis FIX+-t és az arcom sem tapperolom. Teljesen meg vagyok vele elégedve, szép, természetes a végeredmény.
A hab a tortán pedig a kupak tetejében található highlighter. Korábban már írták, hogy majdnem wax-állagú, ujjal is szépen felvihető az anyag. Én a szemöldököm alá és az arccsontomra, a szemem külső csücske alá használom - eddig csak a MAC soft&gentle-t szerettem ennyire. Tényleg csodaszép, csillámok nélküli selyemfényű az eredmény.
Csillagos ötös!

Csillagos ötös!

Nekem is a 03-as van meg. A pirosítóját többet használom, szinte naponta. Visszafogott, szép üde színe van. Tartóssága szerintem lehetne kicsit jobb, bár ebben a tekintetben igazán jó pirosítóval még nem volt dolgom és valószínűleg én is ludas vagyok a dologban, mert fogdosom az arcomat napközben..A highlighter részét is kipróbáltam már és tetszik, bár szerintem azt már egy kicsit nehezebb eldolgozni, de azért megoldható.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Helianthus Annuus Hybrid Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Cera Carnauba, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Lecithin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)Emulgeálószerek: Lecithin
Illatanyagok: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum/Fragrance
Színezékek: Bismuth Oxychloride / CI 77163, Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77492, CI 77491
A Helianthus Annuus Hybrid Oil egy hibrid napraforgó-törzs magjaiból származik. Túlnyomóan olajsavat tartalmaz, ez különbözteti meg a hagyományos napraforgó olajtól.
Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Minerál makeupokban gyakran használt por állagú anyag. Bár gyakran, mint a talcnál jobb, természetesebb összetevőt említik, Paula Begoun szerint ez nem egészen így van. A bizmut oxikloridot leginkább mesterségesen állítják elő bizmut, kloridionok és víz segítségével. A sminkekben az összetevőt leginkább azért használják, mert sajátos gyöngyszerű csillogása van és finom porszerű az anyaga, mely jól tapad a bőrhöz. Az összetevő hivatalos funkció besorolása színezék.
Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.
Hidrogenizált (a növényi olajhoz kémiai reakció révén hozzáadnak extra hidrogént, ami révén a korábban folyékony olaj szoba hőmérsékleten is szilárd lesz) növényi olaj. Kozmetikai összetevőként bőrpuhító (emollient) anyagként funkcionál.
Az étkezésben és a kozmetikumokban is fontos, hogy teljesen hidrogenizált növényi olajat használjunk, ami nem tartalmaz transz-zsírsavakat (trans fatty acid - TFA). A részben hidrogenizált olajak TFA-t tartalmaznak (pl. régen a margarin), aminek a fogyasztása jelentősen növeli számos súlyos betegség (inzulin rezisztenica, elhízás, szív- és érrendszeri betegségek) kockázatát, a bőrre kenve pedig oxidatív stresszt okoz. (forrás, forrás)
Hidrogénezett repce olaj. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emollient, bőr kondícionáló, viszkozitást kontrolláló összetevő.
Lipid féle. Tojássárgájában, növényi és állati sejthártyában található. A kozmetikai iparban bőrpuhító (emollient) és vízmegkötő anyagként használatos.
Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!