Sminkek arcra
Highlighterek
Lelőhely: Dm

Alverde Highlighter Professional Mix Your Glow

2.3
Hozzáadva 2018.11.13.by

lovecreams

Könnyű, hidratáló textúra. Használható önmagában, vagy primerbe/alapozóba keverve.

Parfümmentes. Vegán termék.

2019.09.07. 07:12

jobban mutat nekem alapozóba keverve, mint magában. sajnos kissé olajos érzetű, így megváltoztatja az alapozó viselkedését is, úgyhogy csak túl matt alapozókhoz tudom használni, mert akkor jó. így féláron nem volt nagy kiadás, úgyhogy nem bánom hogy megvettem, de mivel abszolút nélkülözhető, a teljes árát feltehetőleg nem adtam volna ki érte.

2019.04.18. 13:22

Gyönyörű, irizáló, TERMÉSZETELLENES fényt ad...Alapozóba keverve és magában is szörnyen néz ki teljes arcon...ilyen furán kékessé válik az egész fejem a fénytől függően...szó szerint olyan, mintha diszkógömbbé változnék...Viszont ha az ember a testének bizonyos pontjait (vállat pl) szeretné kiemelni, vagy folyékony highlighter alapként használja (mármint folyékony highlighternek, por alá, mert önmagában azért nem annyira erős, hogy megállja a helyét), akkor tökéletes!Egyébként nem rossz termék...mármint nem különösebben kedvelem, de igazán bajom sincs vele: tartós, nem szárít, nem üti ki a bőrömet.

2019.03.23. 14:23

Kár hogy megvettem. A bőröm nem jól reagált rá.