Sminkek szemre

3.3
Hozzáadva 2017.10.09.by

lovecreams

2 g

Mélyfekete ceruza csodálatosan selymes és nem szárító textúrával a drámai hatásért. Szemhéjfestékként és szemceruzaként is alkalmazható.

2019.10.14. 11:30

Nekem nem elég fekete. Nagyon halvány, inkább szürkés színe van. Azoknak akik nem szeretik az erős sminket, tökéletes :)

Utoljára szerkesztve: 2018.08.02. 09:19 - 2018.05.12. 10:55

Gyakran vásárolok Alverde termékeket, de még sminket sosem próbáltam tőlük, így mivel amúgy is elfogyott a szemceruzám, így tőlük választottam egyet. Túl krémes az állaga, cserébe nem kenődik el, viszont nem értem miért kellett bele parfüm. Csak emiatt kap 4*- ot.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.13. 20:31 - 2017.11.13. 20:30

65 and above korcsoport

900 Ft. Nem mélyfekete, hanem nagyon szép sötétszürke. Szerintem leginkább füstös szemre jó. Divat lett a keleti kajal kiszerelés, ez a csúcsos kis rúzsszerűség, ami igazából a belső festésre szolgáló forma, és NEM pontosan arra "találták ki", mint a szemceruzát. Teszter nincs belőle. Én nem bánom, hogy megvettem, de aki szép vonalat akarna húzni vele bárhol (kívül vagy belül), az esetleg csalódni fog. Kajalnak viszont az összetevői miatt nem tökéletes; valamint nem fogja igazán jól be a vízvonalat, mert picit kemény. Ez nem egy telitalálata az általam szeretett alverde sminkcuccok között.