Samponok

Alverde Koffeines Sampon Feketeborssal és Kakukkfűvel

1 vélemény
Hozzáadva 2021.12.16.by

Anett44

Koffeines sampon bio feketeborsot és bio kakukkfüvet tartalmazó hatóanyagkomplexe aktiválja a hajhagymákat, ezáltal erősíti a vékony szálú és elvékonyodó hajat. A kor előrehaladtával kialakuló hajhullás így csökkenthető. Speciális ápoló formulája dús és selymesen könnyű hajról gondoskodik. A gyengéd tenzidek alaposan és kíméletesen tisztítják a hajat.

2024.05.20. 14:16

Szülés után vettem, hátha valami hatást gyakorol a borzalmasan erős hajhullásomra. Amikor használtam, nem potyogott annyira a hajam, persze lehetséges, hogy minden csak a hormonoktól volt, minden esetre mikor abbahagytam, ugyanúgy hullott újra, így valamiféle hatása lehetett. Az illatát meg kell szokni, erősen gyógynövényes, de engem nem zavar. Amit nem szerettem benne, hogy erősen szárította a hajam, mosás közben szinte csikorgósan tiszta lett. Balzsam használata minden esetben ajánlott mellé. Egyébként azóta több SLS/SLES mentes sampont is próbálgattam, nem voltak jobbak, sőt... Szerintem az ára miatt vissza fogok térni hozzá. Nem tökéletes, de jobbat még nem találtam.