Sminkek arcra

Catti

Krémes alapú pirosító.

Kiszerels: 10 g

2014.12.29. 20:09

Már jó rég óta megvan ez a pirosítóm, ez az első ilyen kencém. Nálam mára a két szín teljesen összekeveredett a felső rétegeken, és ujjal szoktam felpaskolni, beledörgölni a bőrömbe. Az illata kicsit intenzív, de nagyon kellemes és finom, a púderre emlékeztet. Tartós, ahova felviszem, ott marad, és természetes hatású pirosságot idéz elő az arcon. Volt, amikor por alapú pirosítóval kifestettek, de soha nem hozta azt a hatást, mint ez. Ha egyszer elfogyna (mert egyébként ritkán használom), akkor újravenném. :)

2014.01.24. 20:42

nem igazán szeretem sem a krémpirosítókat sem a folyékony állagú pirosítókat szerintem nehéz velük szépen, egyenletesen dolgozni.. de ha éppen olyanom van előkapom ezt és magamra ütögetem :) szép színe és fedése van.. természetes lesz utána a végeredmény.. és tartós is..

2013.12.23. 15:38

Ez a legjobb krémpirosítóm! Természetes, üde színt ad, nem ragadós. Szépen és könnyen el lehet dolgozni. Át szoktam púderezni, így tartóssá is válik. Jó termék, de mégsem vagyok egy nagy krémpirosító rajongó, így csak négy csillag jár neki.

Utoljára szerkesztve: 2013.07.26. 17:57 - 2013.07.26. 17:55

Nagyon szerettem volna egy krémpirosítót/ annak ellenére, hogy még soha nem használtam por formában sem/, úgyhogy elsétáltam a drogériáig és meg is vettem a Light Apricot nevezetűt. És nagyon tetszik! sokat barnultam és nagyon szépen mutat egészen halvány de felfrissíti az arcom és szerintem sokáig elég lesz :) Áttetsző púderrel fixálva egész nap kitart és az ára is korrekt.5* hoppá ez nem ide jött volna hanem a másik fajtához de kipróbáltam ezt is és nagyon tetszett :)

2013.05.18. 08:19

Az akciós kosárkából halásztam ki még tavaly ősz elején, azóta - kis kihagyással - ez volt a kedvenc pirosítóm. Csodálatos bordós-burgundi színe van, gyönyörű és nem lehet vele túlzásba esni. Regicee jól mondja, tényleg mindenkinek jól áll - anyum inkább hideg tónusú, én inkább meleg, de mindkettőnknek jól áll. Egész tartós, nekem 7-8 órát kopás nélkül kibír, utána is csak halványodik, nem kopik látványosan. Szeretem.

2012.10.25. 15:04

Ez az egyik kedvenc pirosítóm. Szépen pigmentált, jól kenhető, eldolgozható. Nagyon természetes hatást kelt. Púderrel fixálva egész nap a helyén marad.