Tusfürdők

Alverde Krémtusfürdő Bio Kókuszolajjal

4.1
Hozzáadva 2018.07.09.by

siss

A bio kókuszolajat, valamint golgotavirág kivonatot tartalmazó kényeztető receptúra gyengéden megtisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. A selymesen krémes formula értékes összetevőket tartalmaz, melyek hidratálják és bársonyossá varázsolják a bőrt.

2021.02.22. 13:04

Szeretem a kókuszos dolgokat,így nagy reményekkel vettem meg,de ennek a szaga valami borzalom alkoholos,köze nincs a kókuszillathoz. Sajnos le kell,hogy pontozzam,mert engem szárított is.

2020.10.19. 08:46

Van ennél jobb tusfürdője is az alverde-nek. Valahogy a többivel ellentétben ez szárította a bőrömet, az illata sem olyan tartós és nem is olyan kellemes.

2020.09.17. 17:06

Szeretni akartam ezt a tusfürdőt, tényleg, és nem akartam lepontozni de mégis muszáj.Nem érdekelt, hogy híg állagú, hogy az illata hamar ellilan.Egyáltalán nem hidratál, és ami a legrosszabb, hogy már a tus alatt elkezdtem viszketni tőle.

2020.08.28. 08:24

Kedvenc alverdés samponom, kíméletes, jó összetevőkkel, jó áron.

2020.05.10. 18:06

349Ft-ért vettem. Nagyon szép összetevői vannak, jó illatú, fürdés után nem marad meg az illat, de ezt nem bánom. Puha lesz a bőröm a használata után. Én már csak alverde tusfürdőket veszek, mert jobb összetevőik vannak. Ez sem habzik, de mégse kell belőle sok és elég egész testre is.

2019.12.27. 17:07

Jó minőségű natúr tusfürdő, kiváló ár-érték aránnyal. Teszi a dolgát, nem szárítja a bőrt. Kellemes, semleges illata van, férfiak is nyugodtan használhatják. Szerencsére az állaga sem az a zselés, taknyos formula.