Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
lovecreams
3D hatást eredményező szájfény, mely természetes ragyogást kölcsönöz az ajkaknak. A szőlőmagolajjal és eperkivonattal gazdagított vegán formula természetes összetevőkkel ápolja és intenzíven hidratálja az ajak bőrét. Lágy géltextúrája finoman vonja be az ajkakat, illetve óvja a bőrt a kiszáradástól és kirepedezéstől. Használható önmagában vagy felső rétegként más ajaktermékre.
Vegán
2021.12.10. 11:27
Szinte sose használok rúzst vagy szájfényt, ezt is egy rossz napom után vettem meg, mert megérdemlem címszóval. Nagyon piciny ajkaim vannak, gondoltam ez kicsit segít majd ezen és akkor majd illeszkedni a mostani ,,minél nagyobb ajkak, annál szexibb vagy kultúrához". Azért azt tudtam előre is, hogy egy szájfény nem egyenlő egy kis feltöltéssel, de mégsem vagyok csalódott. Szép színe van és valóban kicsit nagyobbnak tűnik a szám. De ezt lehet már én beszélem be magamnak :D
Utoljára szerkesztve: 2021.08.20. 09:49 - 2021.07.16. 21:41
Nagyon kedvelem ezt a szájfényt, nem ad ragadós érzetet, jól néz ki az ajkamon és nagyon jól hidratálja is. Amint elfogy, újra fogom venni. :)Update: Újra vettem, azóta is nagyon kedvelem. Nagyon szép hatást eredményezett mindig és mindig szuperül hidratált is. Nagyon nagy kedvencem.
2021.04.27. 14:03
Nagyon kellemes az illata és az íze is,finom eper íz és illat.Enyhén rózsaszín lesz tőle az ajkam,de ez engem nem zavar,szép magas fénye van,és viszonylag tartós is. Nekem nagyon bejött. :)
2021.02.22. 13:13
Szép színei vannak,felkenve egész jól mutat az ajkakon. Viszont elég ragacsos az állaga,nem annyira tartós és iszonyat édes íze van.
2020.10.11. 22:11
Megvettem, de annyira nem volt jó vétel, mert nem igazán az én színem. Ez szerintem hideg tónusú embereknek áll igazán jól. Mindenesetre nem ragad, az összetevői egész jók, és még hidratál is.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.