Sminkek szájra

4.7
Hozzáadva 2022.03.23.by

lovecreams

0,5 g

Ajakkontúr ceruza természetes viaszokkal, mely hosszantartó kontúrt ad az ajkaknak és növeli az ajakrúzs tartósságát.

2022.12.06. 22:02

Most vettem észre hogy két fajtám is van belőle. Az egyik színes a másik a színtelen változat. Nekem mindkettő teljesen átlagos, nem nagyon használom őket.

2021.01.27. 20:11

Nekem a színtelen változat van meg és elégedett vagyok vele.A rúzsokat tényleg tartósá teszi és hidratája is az ajkakat.

2020.07.14. 11:07

Nagyon szeretem, belőle több árnyalatban is van. Akár kontúrceruzának, akár teljes rúzsnak is használom, mert gyönyörű, szép és szolid színei vannak. Nem szárít, nem mászik el, krémes, könnyű használni, ennyi pénzért pedig ajándék volt.

2019.02.28. 12:04

Tartós és nagyon könnyű vele dolgozni. Egyáltalán nem törik és nem is szárít.

2018.12.19. 10:10

Vásároltam a vélemények szerint a Pretty Mauve színűt ,dicsérem ,kellemes viselete ,tartós és a színe nagyon kellemes,az ára szuper ,jól teljesít.Ajánlom mindenkinek a többi színt is beszerzem .Nekem a tartóssága és a szín ami számít.+++++

2018.11.27. 12:56

Nagyon szépen lehet vele dolgozni és tartós. Én egy Mac rúzshoz használom, mint kontúrceruza, és nagyon jól illenek egymáshoz. Jól bevált, ajánlom a terméket. Az ára sem vészes.