Sminkek arcra

Alverde Magic Effect Rouge

4.2
Hozzáadva 2017.09.08.by

Cirné

Finom színpigmenteket illetve fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz a természetesen friss hatásért. Az E-vitamin, a mandula- és jojobaolaj nedvességet, könnyed ápolást biztosít a bőrnek.

2018.05.16. 11:03

szerencsére leárazva vettem 700 forintért, de még ennyi pénzt is sajnálok érte. nem lehet egyenletesen felvinni, se ecsettel, se szivaccsal, se kézzel. ha nagynehezen sikerül is eloszlatni akkor minimálisan sem fed, olajos érzetet hagy és sötétedik meglehetősen pár perc után.

2018.04.16. 21:01

Alapvetően szeretem az Alverde termékeket, nagyon jól bevált, kellemes, könnyen kenhető. Én a kézfejemen keverem el és aztán viszem fel az arcomra, mert úgy egyszerűbb (Mivel dörzsölés közben hozza elő a szép barackos színét.) Egészen sokáig tart, és kevés is elegendő.

2018.04.03. 14:32

Nekem nem kedvencem az Alverde, de ez a krémes pirosító nagyon bevált. Alapozás után kézzel viszem fel, nagyon természetes hatása van, könnyű vele dolgozni. Minden nap használom, alap darab lett, újra fogom venni.

2018.02.09. 13:27

500 forintért jutottam hozzá leárazáskor. Nagyon szép, természetes hatása van, épp egy cseppnyi elegendő belőle. Könnyen eloszlik. Szerintem egy tubus a világ végéig elég lesz nekem. Nálam 5 csillag.

2017.08.30. 22:24

Jól kenhető, eloszlatható pirosító, ami egészen természetes hatást kelt. Világos rózsaszín, ezért lehet, hogy a világos bőrön jobban látszik. Egyelőre úgy tűnik, hogy 4-5 órát bír.