Lábápolók

Alverde Relax Lábfrissítő Spray Nana Menta és Vadgesztenye

4.8
Hozzáadva 2014.03.10.by

gerbaud

A vadgesztenye kivonat és a kámfor felfrissíti a fáradt és igénybevett lábakat. A menthol kellemes hűsítő hatásáról ismert. A glicerin és a növényi betain intenzíven hidratál. Az élénkítő formula felfrissíti a lábat hosszabb állás, ülés és sporttevékenység után, valamint jótékonyan hat a nagy nyári melegben is. Könnyen felvihető, gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros nyomot.Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert, állati eredetű és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

2012.06.24. 09:11

Azt teszi, amire tervezték: frissít, hűsít, számomra megnyerő illatot áraszt.Egy nehéz nap után tényleg üdítő a használata.Kellemes termék, végre nem ígér olyat, amire nem képes, addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér.

2012.05.15. 19:18

Ma talátam még egy darabot a dm akciós állványán és egyből lecsaptam rá. Tavaly nyáron végig ezt használtam, nagyon kényelmesen, egyszerűen, gyorsan használható, kellemes, kissé mentolos illata van, tökéletesen frissíti a lábakat. Együtt használom a gél változatával és a mandulafenyős lábápoló vajjal. Luxus kényeztetés a lábacskáknak! Természetes, semmi káros összetevő! Az ára nevetséges a többi márkás lábápolóéhoz képest!!! Csakis ötös! Mindenkinek ajánlom!

2012.03.22. 20:25

Azt hittem azert nincs mert megszunt... :D en par honapja felaron vettem meg, es nem azert mert lejarna a szavatossaga! A frissito hatasa sztem lehetne intenzivebb is, viszont nagyon szeretem az illatat, kellemes :) Es azt is szeretem h erezhetoen hidratal, anelkul h utana csuszkalos maradna a labam :)

2012.03.22. 19:53

Ez nananagyon jó. :) Végre ráakadtam a 3. DM-ben, viszik, mint a cukrot. Most már értem miért. Nem tolakodóan erős mentolos illatú, pont jó, frissít, hidratál, enyhíti az elnehezült láb érzést és nincs lábszag.

2011.12.31. 17:52

Nagyon jó, az állandóan feszülő vádlimat tartósan lehúzta, megnyugtatta, abszolút ötös!

2011.11.30. 15:23

Nagyon jó kis lábspray. Kellemesen felfrissít és nagyon jó az illata, az összetevők is szuperek és az ára is jó. Mást nem is tudnék mondani, csak azt hogy ötös!