vador
Az illatanyagok természetes illóolajokból, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.
2012.02.24. 13:33
Jajj de szerettem ezt nyáron. Biztosan veszek még. Az illata enyhe nem tolakodó és nem lesz kényelmetlen egy idő után. Pont arra jó amire kitalálták.
2011.09.08. 12:59
Szeretem az ilyen spriccelős permeteket, de a többségüknek olyan műanyagos szaga van, hogy ajaj. Ennek nem. Finom, édes és friss egyszerre. Az illata nem igazán tartós, de hát nem egy parfüm, nem is vártam volna.A glicerinnek köszönhetően hidratál is - én a kánikulában nem is kívánok nehezebb krémet. Nem olyan nagy a csomagolás (pedig nem sokkal kevesebb, mint pl. az Avonos), így lehet táskában magammal vinni, hogy napközben is felfrissítsem magam, ilyenkor bedobom előtte a hűtőbe. 100 ml került 350 Ft-ba, ár-érték aránya is szuper.