Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

Amouage Dia Woman

4.2
Hozzáadva 2020.08.17.by

Svetlana

"A Dia könnyen viselhető, lágy Amouage alkotás. Az Amouage a Gold nappal viselendő megfelelőjének, kiegészítőjének tartja. A Dia olyan mint egy könnyű selyemviselet. A bőrünk olyanná válik, mintha csak fürdőt vettünk volna: de korántsem egy szimpla zuhanyt, hanem egy valódi rituálén estünk volna át. A valódi kellem és nőiesség illata."

126 000 Ft-tól

2024.08.17. 09:38

Jajj ne, már megint egy szerelem illat. Szemeztem már vele, de az “aldehides rettenet” és az 50+ anyós imádná vélemények kissé eltántorítottak. :D Illatoknál sosem lehet mások véleménye alapján ítèlni, ezt már megtanultam, annyira mást válthat ki ugyanaz az illat más-más emberekből. Tiszta, kifinomult, visszafogott, minőségi. Ezek a jelzők jutnak eszembe róla. :) Nem egy lehengerlő illat, nem akar senkit elcsábítani, vagy meghódítani, nem harsány, nem tolakszik, de ott van a tiszta, természetes egyszerűségével. Komfort illatnak is mondhatjuk. Azt is el tudom képzelni, hogy annak is tetszene, aki nem kimondottan szereti az illatszereket. Teljesen kortalan, egy 18 éves lányon ugyanúgy jól állna, mindegy 40 éves nőn. Inkább személyiség függő, hogy ki tudja szeretni, egyszerű, természetes és visszafogott hölgyek illata. Nem egy tipikus Amouage illat, az tény. Egyszerűbb és visszafogottabb a többinél. Ha Amouaget ajándékoznék valakinek, biztos ezt választanám, ezzel tényleg nem lehet nagyon mellé lőni. El tudom képzelni, hogy valakinek ez kevés és többet vár egy illattól, de amit ő tud azt teljesen jól hozza. :) Jellegében a már megszűnt Chloe Love illatához tudnám hasonlítani.

Utoljára szerkesztve: 2023.09.10. 07:40 - 2023.09.10. 07:39

Virágos, púderes luxus szappan illat, maga az üvegbe zárt letisztult elegancia.Friss és előkelő minőségi parfüm, amitől több óra elteltével is úgy érzem mintha most jöttem volna ki a zuhany alól. Szerintem négy évszakos, szignatúra illatnak is megfelelő.

2023.02.25. 22:30

Gyógynövényes aldehides rettenet.

Utoljára szerkesztve: 2022.03.12. 18:46 - 2022.03.12. 08:41

Brutál erős aldehid bomba, egy pici fújás és örökké rajtad marad, lemoshatatlan. Nekem ez több, mint szappanillat, virágos, aldehides, retrós, rendkívül erős már egy kis puff is. A "lágyság" szó semmiképp nem jutna eszembe róla, a tisztaság már inkább, de talán csak 2 méter távolságról. :) A Chanel aldehidek kopogtatnak és elegánsan belépnek a szobába, a Dia pedig simán beront az ajtón.Ha már szappanillat, akkor természetesen maradok a Hermés Caléche Soié illatomnál, ő megnyugtató számomra. A Dia határozottan idegesít a bőrömön, nem vagyunk összeillőek. Idősebbeknek ajánlom és csak nagyon finoman adagolva!

2021.07.20. 06:22

Ezt az illatot én egy modern, divatos és nem mellesleg gazdag 40-45-ös éveiben járó nővel tudnám azonosítani. A tisztaság illata. Valóban egy hangányit Dove-ra emlékeztet. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik -e magamon... Leget túl fiatal vagyok hozzá?

2021.01.28. 20:47

Mikor először fújtam magamra, nem értettem, mi ez a hype, mi kerül rajta ennyibe, mikor szó szerint semmit nem éreztem belőle. Már épp kezdtem agyalni, hogy "lehet, hogy covid-os lettem, és emiatt ment el a szaglásom?", amikor nagyon diszkréten, szolidan előbújt valami gyönyörű illat. Ha nem cizellálnám túl, akkor a "luxusszappan" elég találó lenne - de az az echte, félreérthetetlen. Annyi illatra ráfogják az emberek, hogy luxusszappan-illat - de ő, ő tényleg az. Rendkívül szolid, bőrközeli, de bonyolult és különleges is egyben. Asszem, életem legjobb cseréje volt ez a fújós belőle :)

Piactér

Több mutatása