Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok
Lelőhely: Kozmetika, dm

Anaconda Bőrhalványító Arckrém

Hozzáadva 2013.05.16.by

Agitigi

Az Anaconda Bőrhalványító Arckrém növényi alapú fehértő komplexének köszönhetően eltünteti a pigmentfoltok kontúrjait és a bőr egyenletlen pigmentációját. Hozzáadott E vitamin és B5 provitamin tartalma revitalizál, míg a kamilla kivonat regenerál és nyugtatja az arcbőrt. A benne lévő shea vaj hatékonyan véd a kiszáradástól, míg az UVA és UVB szűrők mérséklik a napsugarak káros hatásait.

Utoljára szerkesztve: 2017.04.09. 16:32 - 2016.11.27. 10:34

Használtam rendesen, szerintem új foltocskák nem jelentek meg rajtam, azonban a régiek nem tűntek el. Kezemre, arcomra is tettem egy halvány filmréteget az UV védelem miatt. Lassan már majd 8 hónapja használom így is, nagyon sokáig kitart. Nyáron bezsírosodott alatta a bőröm, most hűvösben nem.Viszont már nagyon - nagyon unom, alig várom, hogy fogyjon el és bár szeretem ennek a gyártónak a termékeit, de bizony vannak ettől jobb krémjeik is. Nem hiszem, hogy újra veszem. A három csillag az UV védelemért és a gyors felszívódásért jár. A csomagolása is profi, tökéletes, azonban, amit ígér, annak bizony nem tud maradéktalanul eleget tenni.

2015.12.14. 19:19

Akciósan vásároltam meg a krémet. Gondoltam kipróbálom a májfoltjaimra, hiszen nincs mit veszíteni. Hamar beszívódik, kellemes az illata, de ebben ki is merülnek a pozitívumok. Hónapokig alkalmaztam helyileg, reggel és este, napi rendszerességgel, de sajnos nem halványított semmit, pedig ez lenne a tényleges funkciója. :(

2015.12.02. 00:23

Hidratálónak jó,amugy másra nem..

2014.11.02. 20:44

Nem halványítja a pigment foltokat legalább is nálam nem, de hamar beszivodik, nem zsíros nincs irritáló. Csak éppen nem halványítja :)

2014.08.07. 18:08

A héten kezdtem el használni, eddig nincs okom panaszra: enyhén halványít, a patik utáni hegeket szépen szárítja lefelé, fényvédő hatású, jó áron kapható, a pumpás megoldás tökéletes a megfelelő adagoláshoz (nekem fél pumpálásnyi kell az archoz+dekoltázshoz), és az illata is finom. Nem pattogtam ki, nincsenek kis pattanások tőle, semmi irritáció. Nem zsírosodik ki tőle az arcom később sem. Eddig az 5-öst megkapja tőlem.

2014.01.19. 21:58

Leakciózva vettem meg, jó kis krém, a halványító hatásáról nem tudok értekezni, de tetszik az adagolós kiszerelése, reggel és este kenem be vele az arcomat, megfelelően hidratál.