Hajápolók

Angel Professional Hajtápláló Krém

Hozzáadva 2015.07.09.by

zadri

180 g

A száraz és nehezen kezelhető haj szakértője. A Földközi- tenger mélyéről származó természetes anyagok megvédik a hajat a nap káros sugaraitól és a hajformázás közben magas hő hatására fellépő roncsolódástól. A haj megtelik élettel, rugalmas és fényes lesz. Szárítás előtt masszírozzuk a nedves hajba, nem igényel öblítést.

2018.03.18. 12:09

Olyan boldog vagyok, hogy végre sikerült vennem egyet. Már január óta hajtottam, sehol sem találtam, most hoztak a közeli fodrászkellékes boltba. Száraz hajon szoktam használni, nagyon jól beszívódik, nem lesz zsíros hatása, és puha lesz a hajam (ez nagyon nagy szó!). Tényleg ápol, nem csak ígéret. Az illata…”most jöttem a fodrásztól” illat. Isteni!300 ml, 2800 Ft… Holnap megyek, és meg is veszem az utánpótlást. Nemám elkapkodják az összeset, és megint nem lesz hónapokig. :/ Megértem, hogy ilyen gyorsan elviszik. Csak ne tartana ilyen sokáig a beszerzése.

2015.07.01. 08:54

Nagyon szeretem!Már 2 doboznyit elhasználtam. Simává, selymessé, fényessé teszi a hajam.Ápolja is, nem csak a látszatot kelti.