Mélyhidratáló arckrém, egyik kulcs összetevője a Bakuchiol, amely a retinol természetes alternatívájaként késlelteti a bőröregedést, halványítja a pigmentfoltokat, egységesíti a bőrt, fokozva annak rugalmasságát. Olyan különleges finomítatlan növényi olajokat és vajakat tartalmaz, mint a Baobab, Mangó és Cacay, amelyek gazdagon táplálják az arcbőrt, hosszan tartó hidratáltságot biztosítanak, segítik a bőr megújulását és finomítják a kezdődő ráncokat.
Utoljára szerkesztve: 2021.10.19. 09:47 - 2021.10.19. 09:44
Tesztelésre kaptam. Kombinált arcbőröm van, ezért alapvetően csakis könnyű, arctej típusú krémeket/géleket használok, ez viszont kibontás után látszott, hogy egészen extra gazdag textúrájú krém. Rettegtem hogy csillogni-villogni fogok tőle egész nap, és gyorsan vissza is csavartam a tetejét. Este, lefekvés előtt vettem elő újra, és jó nagyot csodálkoztam: felkenés után szinte azonnal mind beitta a bőröm és szép MATT hatású lett utána. Kb. 10 nap nappali (+ részben éjszakai) használat után úgy látom, hogy a bakuchiol összetevője tényleg simítja valamelyest a kis szem körüli ráncokat.Egyedül az illata az, ami bár enyhe, nekem túl édeskés, mondjuk ez egyedi ízlés kérdése. Azt az érzést szeretem benne, hogy van hatása. Egyszerűen érzem, amikor felkenem, hogy minden jóságot töményen beleraktak, amire csak a negyedik x környéki arcbőrnek szüksége lehet. :))Elfogyott a kis teszterem, megrendeltem a nagy kiszerelést, bár nem értem, miért csak 50 ml-s van, ez hatalmas adag. Valószínűleg elfelezem majd a nővéremmel.