Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Douglas, müller

Annemarie Börlind ZZ Sensitive Éjszakai Krém

3.7
Hozzáadva 2011.12.02.by

horzso

A túlérzékeny bőrt megnyugtató, erősítő és hidratáló aktív növényi összetevők erősítik a bőr védekező rendszerét. A készítmény erőssé és rugalmassá teszi az érfalakat, így a kitágult hajszálerek miatt foltos, irritációra hajlamos bőr állapota ismét normalizálódik.

Kiszerelés: 50 ml

2021.06.27. 09:38

Én csak egy termékmintát kaptam a müllerből, de nekem nagyon NEM jött be. Rettentően zsíros és nagyon büdös szaga van. Tudom, hogy a natúrkozmetikumoknak nem kellene alapból illatosnak lenni, de azért van amelyik zöld növény illatú és azt még szeretem is. Ez rettentő büdös. Hatásilag nem tudok hosszútávú eredményt mondani, mert csak egyszer használtam,de megvenni biztos, hogy nem fogom. Két csillagot csak a natúrsága és parfümmentessége miatt kap.

2019.11.12. 11:50

Egy mintát kaptam ebből a krémből, így egyszer tudtam kipróbálni, de egy éjszaka alatt csodát tett a bőrömben. Az árát drágállom, emiatt azóta se vettem rá magam a vásárlásra, emiatt 4 csillagot adok. Talán egyszer :)

2012.10.15. 09:59

Nem régen vásároltam meg ezt a terméket, de az eddigi tapasztalataim alapján, pár használat után is érezhetően puhább lett a bőröm, és a száraz hámlásnak is véget vetett. Az ára csak annyira magas, mint a natúr kozmetikumoknak általában.

2012.10.15. 07:34

Egy másik Börlind terméket használtam a rozaceás bőrömre. Nálam nem vált be. Úgy látszik még rozaceás és rozaceás bőr között is óriási különbségek vannak. A pénz kidobását sajnálom. Nem értékelek, mert nem ez a termék volt. Soha többet nem veszek ilyen márkát. Muszáj pontoznom....

2012.01.14. 20:11

Négy nap használata után nagyon jók a tapasztalataim . Az illata szerintem borzalmas, kissé avas. Nehezen szívja be a bőröm, az egész arcom annyira csillog, hogy talán még az űrből is látszik :) De.... Reggelre olyan pihe-puha a bőröm mint még soha. A pirosság is látványosan csökkent. Nappalra LRP Rosaliac krémmel kombinálva eddig a legtökéletesebb megoldás számomra.

Utoljára szerkesztve: 2012.03.13. 08:04 - 2011.11.20. 18:22

Ez az első krémem, amit azt teszi, amit ígér:a kitágult hajszálerek miatt foltos, irritációra hajlamos bőr állapota ismét normalizálódik. A zinc oxide-ra írt fehér réteget bemasszírozással el lehet tüntetni, de tulajdonképpen ez benne az egyetlen kissé kellemetlen dolog. Az illata teljesen natúr, mondhatni nincs.Az ismerőseim kérdezték, hogy mit használok, mert látványosan szebb a bőröm, sokkal kevésbé piros. A hideg és az alkohol :) nem tesz jót, de rendszeres használattal kevésbé látványosak a tünetek. Meleg időben pedig nem piros az arcom. Pont.Update: a télen rosszabbodott a rozacea-m, és ez a krém sajnos csak rontott a helyzeten. Irritálta a bőröm, hiába kentem fel, egyre rosszabb lett a helyzet. Talán a denaturált szesz az, ami ártott, nem tudom, de abba kellett hagynom a használatát. Emiatt módosítom az 5 csillagot 3-ra.