Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Maryetta
Népi megfigyelések szerint a készítményben nagy mennyiségben jelen levő Aloe vera kivonata: bőrpuhító,hámosító,hidratáló,nyugtató hatású.Minden bőrtípusra használható.
2013.09.04. 17:58
Gyógynövényboltban , gyógyszertárban láttam idáig, nekem 25ml-es kiszerelésben van , de amilyen kicsi a kiszerelése annyira hatásos is . Pattanásokra ,hegekre, bőrpirosságra ,égésre, hidratálásra mindenre jó. úgy vettem észre ,hogy krém formájában sokkal jobban használ mint a gél változata. Az illata nagyon kellemes és tartós is. 500 ft körül van az ára. Csodálkoztam ,hogy nincs fent, mert nagyon jó kis termék,5ös
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.