Hidratáló krémek

cirmok

90 g

Kiszerelés: 90 g

2019.11.19. 20:37

Nagyon jól lemattítja a bőröm, és mellé hidratál is. Különösen szeretem a géles állagát, nem nehéz. Naponta többször érdemes használni!

2019.10.24. 08:27

Nagyon jó kis krém, nagyon megszerettem! Zselés állagú, szinte illatmentes kence. Anélkül hidratál, hogy zsírosítaná az egyébként is zsírosodásra hajlamos bőrömet. Szuperül lehet rá sminkelni és nagyon olcsó! A tégelye elég vacak, de ebbe az árba úgy látszik ez fért bele, ha van korábban kiürült másik, akkor abba érdemes áttenni!

2017.08.26. 11:16

Jó állagú krém, de sajnos használhatatlan, mert erősen avas szagú. Lejárati időn belüli (2018. 03.), és ugyan most először vásároltam meg, nem gondolnám, hogy ilyen "illatú" lenne a romlatlan termék. Más is járt így vele esetleg? Szívesen használnám, de így nem kockáztatom meg újra a vásárlást. A kamillás változatával nem volt ilyen problémám.

2015.03.11. 14:22

Brutál jól lemattítja a pofimat, ilyet én még nem láttam, mindenkinek ajánlom kipróbálásra :)

Utoljára szerkesztve: 2015.03.10. 05:12 - 2015.03.10. 05:11

Szeretem ezt a krémet. A csalános testvérét próbáltam először, és mivel az nagyon bevált, megvettem néhány másikat is. Ezt használom reggelente sminkelés előtt. Nagyon hamar beszívódik, az én bőrömet kellőképpen hidratálja. Szuper sminkalapnak is bizonyult. Sajnálom, hogy nem találkoztam hamarabb az AQUA termékekkel, rengetek pénzt spórolhattam volna meg! :) Mostantól semmi mást nem fogok használni rajtuk kívül!!

2014.07.03. 05:28

Régóta használom ezt a terméket, és mindenkinek ajánlom. A vízhiányos bőrt anélkül kezeli, hogy zsírossá tenné, könnyű, gyorsan beszívódik, és ráadásul jól lehet rá sminkelni. Emellett hihetetlenül olcsó!