Fog- és szájápolók

Aquafresh Complete Care Whitening Fogkrém

4.5
Hozzáadva 2015.01.13.by

siss

Aktív ásványok az antibakteriális hatásért és a fogzománc erősítéséért, amely még a fogmosás után is hat.Savak elleni védelmet a fluorid biztosítja egy védőréteget képezve a fogon, ez véd a savak támadásaitól.

2017.08.24. 16:31

Jónak tényleg nagyon jó! Imádom! Nagyon rég használtam Aquafresht, ezért vettem meg. Tényleg jól tisztít, jól habzik, nem is marja szét a számat fosmosás közben. És még olcsóbb mint a többi és nagyobb is a kiszerelése! Mondjuk egyáltalán nem fehéríti ki a fogaimat....ezért -1x. De később lehet, hogy újraveszem

2017.05.27. 20:52

Egyszerűen imádom! Rengeteg fogkrémet próbáltam már, drágábbakat is, de eddig toronymagasan ez vezet. Már az első fogmosás után tökéletesen tisztának éreztem a fogaimat, friss és kellemes az íze, illata, jól habzik, de ami a legjobban meglepett, hogy rendkívül jól fehéríti a fogaimat. Erre még egyik fehérítős fogkrém sem volt képes. Volt pár fogam, ami egyszerűen sehogy sem nem akart veszíteni a sárgás színéből, de szinte már alig van sárgás árnyalata, és mindössze két hete használom csak. Mindenképpen csak ajánlani tudom!!