Tusfürdők

Aquolina Tusfürdő Krémkaramel

4.2
Hozzáadva 2015.02.26.by

wishes

Finom összetevők izgalmas keveréke, mely a legérzékenyebb bőr számára is megoldást nyújt a kényeztetésre.

2014.03.09. 11:25

Tényleg fantasztikus krém karamell illata van...a flakonban...de használat közben kijön egy ilyen plusz mű illat, nem tudom hogy írjam körül, engem nagyon zavar. Ezelőtt csak kókuszos termékeknél éreztem ezt a plusz illatot használat közben, ezért is nem veszek ilyen dolgokat, hiába nagyon finom az illata a flakonban. Olcsónak nem mondható, de elnézném ha nem lenne ez a fura illat használat közben. Így én biztos nem veszem újra.

Utoljára szerkesztve: 2012.08.04. 17:56 - 2012.08.04. 17:53

Isteni finom illata van, de pofátlanul húzós az ára..............sajnos:( Az illatáért 5* az áráért 1*Kedves Anna28, én az Auchanban illatoltam (meg is lepődtem, mert nem hittem, hogy pont ott találkozom vele, ugyanis engem is érdekelt, de ennyiért már nemigen), tehát ott is kapható, pl. a Budaörsiben, vagy nagyobb Auchanokban is biztos:)

2012.05.24. 23:32

Isteni! Igazi karamellkrémbe burkolózik a fél lakás, ha ezzel tusolok! :) Imádom!

2012.02.08. 12:55

Nagyon jó, finom illatú, olyan mintha igazi karamell lenne :)

2011.12.04. 11:15

Sűrű állagú, intenzív illatú tusfürdő. Nagyon jól visszaadja a krémkaramell illatát, nagyon szeretem! :)