Lelőhely: Online

4.8
Hozzáadva 2019.02.25.by

molnardokigergely

2023.11.05. 11:42

Baromi összetett, karakteres, klasszikus, férfias, ősztől-tavaszig hordható, bár mára egyértelműen más korhoz tartozó alkotás.. nem fogom hordani soha, ettől függetlenül csodálom, élvezem és értékelem a tulajdonlását. Egyszerűen jól eső érzés néha beleszimatolni ebbe az érába. Mai napig nevetséges áron beszerezhető és gyűjtők számára érdemes is egy üveggel a polcra tenni belőle. Egyéb esetben 50 fölött ajánlott vele próbát tenni, véleményem szerint aki nem második gyerekkorát éli, annak be is fog találni.(Kor)társai tekintetében számomra vannak tetszetősebb (akár ma is hordható) darabok, ettől függetlenül kétség sem fér jelentőségéhez, "súlyához".

Utoljára szerkesztve: 2023.03.09. 14:45 - 2023.03.09. 13:49

Először a Jóbarátok c. sorozatban hallottam róla gyerekként. Ha láttátok, akkor arról a jelenetről van szó, amelyben Joey az Aramis parfümök népszerűsítésére kap felkérést...máig fülembe cseng....Aramisssssss, Aramissssss! :) Egyébként ha jellemeznem kellene ezt a klasszikus illatot, akkor az összetettségen túl Sean Connery James Bond-jával illusztrálnám. Nem mai darab, 1966-ban alkották meg, pont abban az évtizedben, amikor James Bond-ot a skót színész testesítette meg. Nem mai, nem mainstream, azonban van benne egy olyanfajta elegancia és határozottság, amit csak azok fognak tudni értékelni, akik szeretik a ma már ritkaságszámba menő illatokat. Kevés elég belőle, sokáig tart és kellemes a szillázsa is. Nos, csajozáshoz ne ezt az illatot használjátok, de ha szeretnétek egy határozott, megnyerő személy benyomását kelteni, akkor ez lesz a Ti illatotok! Addig is, megkívántam egy kis vodka martinit, szigorúan felrázva, nem keverve...

2017.06.26. 13:00

Klasszikus, igazán karakteres illat a Quorum "osztálytársa" volt valamikor. Tényleg csak FÉRFIAKNAK.

2017.05.15. 19:08

Lóhúgyba áztatott 1966 -os bőrmellény. De nekem tetszik. A család meg hanyatt homlok menekül.. Én csak úgy hívom A Megtorló 😊

2014.12.12. 22:37

Ez az illat nagyon férfias. Kellemes, nincs arcvíz hatása. Egy idő után válik igazán finom illatúvá. Főként a fahéj és a gardénia elegye keveredik benne, kiegészülve a pacsulival, ami finom bőrhatású illatot ad. Ez az illat inkább az érett férfiak illata, akik adnak magukra és ezt a környezetüknek is szívesen megmutatják.Klasszikus, határozott illat, határozott férfiaknak való. Tetszik az illata. Magamon mégsem viselnèm. Nem vagyok eléggé határozott.:) Minden szempontból klasszikus, de mintha méltánytalanul mellőzve lenne manapság.

Utoljára szerkesztve: 2014.05.14. 06:37 - 2014.05.14. 06:34

Givenchy Gentleman, Habit Rouge vonal. Számomra leginkább a Boucheron Pour Homme karcosabb verziója, vagy inkább a Boucheron a lágyabb Aramis(?), vagy csak az én orrom téveszt? Mindenesetre ez egy klasszikus fűszeres-szappanos parfüm némi citromos fej-illattal. Szögletes arcélt és férfiként való viselkedést kíván meg. :) Azon kevés klasszikusok közé tartozik, amik még viszonylag gyakran feltűnnek az átlag parfümériák polcain. Kár, hogy a doboza csúf.Az Amerikai Pszichóban a főszereplő/gyilkológép üzletfelein gyakran megjelenő vegyi anyag. A hatósugara és a tartóssága is tekintélyes emlékeim szerint.