Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

Aritaum Full Cover BB Cream SPF50+ PA+++

4.5
Hozzáadva 2018.12.28.by

NoraH

Fehérítő és ránctalanító hatású BB krém, magas fedőképességgel.

2 árnyalatban kapható: 01 Light Beige, 02 Natural Beige

2019.07.02. 07:05

Zsíros bőr
Túlérzékenység

- Tényleg nagyon jól fed.- A színe sárgás, ami ritka kincs. Sok alapozónak, bb krémnek rózsaszínes a tónusa. + világos, ami szintén pozitívum.- kissé ragacsos, viszont ennek ellenére, ha fixálom, nem csúszik el az arcomon (kibéve a szemüvegem orrészénél, de ez sajnos mindegyik alapozónál/bb krémnél így van.- nehéz az állaga, inkább alapozó szerű, mint bb krém, de ez a koreai bb krémek többségére igaz. - tartós. - újravevős.

2018.11.10. 11:34

Pattanások (acne)

Az egyik kedvencem! A színe nagyon világos, sárgás-neutrális, majdhogynem tökéletesen passzol hozzám, ami nagyon nagy ritkaság. Valóban sűrűbb állagú, szépen terül az arcomon, BB krémhez képest erős fedéssel. Nekem nem emeli ki a száraz részeket, emellett a pattanásokat és a pirosságot is szépen elfedi. Egész nap jól tartja magát, nem mászkál el, nem lesz durván fényes, szép marad a nap végéig. Annyira nagy kedvencem, hogy már egy tartalék tubust is beszereztem belőle, nyárra pedig a sötétebb árnyalatot. :D

2018.09.24. 07:00

Tág pórusok

Alapozó/BB kísérlet kb. kétezredik alanya. Sajnos nem lettünk jóban így eladtam 2 hét használat után. 2-es natural beige színben vettem meg, nagyon világos, -nekem éppen határeset volt nyárra- neutrális, enyhén sárgásba hajló alaptónusú. Sűrű, jó közepes fedésű (nem mondanám full-nak a nevével ellentétben,igaz nem nagyon építgettem). Rajtam mattra száradt a nyári zsírosbödön fej ellenére és pont ez volt a bajom vele. Valahogy azt vettem észre,hogy a nehezebb matt alapozók/bb-k nem jönnek ki a zsírosodó bőrömmel. Ahelyett,hogy felszívná a zsírokat és elegyedne, valahogy szétvált rajta és foltos lett a végeredmény a nap felénél. Ennek megfelelően nem is volt tartós sajnos, kopott foltokban. Ár-érték arányban viszont jó vétel, hatalmas kiszerelés, akinek színben/állagban megfelel, annak kincset érhet. Nekem így csak közepes.

Utoljára szerkesztve: 2018.03.01. 12:22 - 2018.03.01. 12:20

Tág pórusok

Oh my Brush Vikinél olvastam róla, az ő értékelése alapján nekem is jó választásnak tűnt...Nem lett az. Ez egy sűrű, fényes finisű, nagyon erős fedésű BB krém, amit én nehéznek és fullasztónak érzek a bőrömön. A tartóssága sem az igazi, a T zónámon 2-3 óra elteltével már átzsírosodott és foltokban eltűnt, az erőteljesebb vonalaim mentén (pl nazolabiális redő) pedig összeállt, nem létező ráncokat hangsúlyozva ki. A bőrszínem NC10-es MAC skála szerint, így a 01 Light Beige árnyalatot választottam. Ez valamivel sötétebb, és szürkébb is annál, ami megfelelő lenne. A nyakamhoz képest valahogy lilás tónusú tőle az arcom, a megszokotthoz képest fakóbb benyomást kelt, máshogy mutat rajta a smink, és ez, bár nem ordítóan szembetűnő, engem nagyon zavar. Miután megérkezett, kipróbáltam egyszer itthon, meg lehúztam benne egy munkanapot, és ment fel az eladók közé.Azért adok neki 3 csillagot, mert esti rohangáláshoz oké lehet, amikor már sötét van kint, és az embernek gyorsan magára kell kennie valamit. Meg hát ugye ennél sokkal rosszabb termékekkel is találkozni ennél több pénzért.

2018.02.15. 20:22

Száraz bőr
Túlérzékenység

Sűrű, krémes állagú BB krém, amelynek meglepően erős fedése van, erős közepesnek mondanám. Szépen terül száraz bőrön és kellő hidratálás mellett a nap végén is szépen mutat, nem emeli ki a száraz részeket. Irritációt, pattanásokat, mitesszereket nem okozott. Az illatanyag és a kémiai fényvédő miatt nem venném újra, valamint a szín sem megfelelő. A világosabb árnyalatot vettem meg, NC15-nél világosabb sárga alaptónusú a bőröm, ez picit sötétebb és kevésbé sárga, mint amire nekem szükségem van, de elfogadható volt.

2017.12.26. 08:48

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

A véleményem írása közben jövök rá, hogy ez nem egy alapozó, de sebaj. :D Az a vicces, hogy tényleg abban a hitben éltem, hogy ez egy alapozó, olyan jó a fedése. El kellett volna olvasnom rendesen a leírását. :D Imádom egyébként, kedvenc "BB krémem", mert szerintem többet tud, mint egy BB krém, sőt, még többet, mint egy közép vagy magas árkategóriás alapozók. Púderrel szoktam fixálni, mert nekem az orrom mindentől fénylik (kajafüggő sajnos), de szerintem normál bőrűeknek anélkül is lehet. Eddig csillagos ötös.