Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Aromax Hyaluron Szérum Spilanthes Acmella Kivonattal

4.4
Hozzáadva 2023.10.04.by

Andrea_official

A szérum magas koncentrátumú hatóanyagai (tengeri plankton és iskolavirág kivonat, valamint sodyum hyaluronate, a hialuronsav só formája) azonnali és hosszantartó feszességet és simaságot kölcsönöznek az érett, idősödő bőrnek is, csökkentve a mélyebb ráncok láthatóságát is. Bőrfelszín-javító, hidratáló, ránctalanító  hatása az első használatot követően látványos, mivel hatását a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti. A szérum hatóanyagai kifejezetten az érett, 35 év felett bőr ápolására ajánlottak. A szérum két fő hatóanyaga, az EPS Seafill és a Spilanthes acmella kivonat olyan kivételes párost alkot, ami lehetővé teszi, hogy a használatot követően mindössze néhány percen belül azonnal észrevegyük a szérum bőrfeltöltő, ránctalanító, a bőrtömörséget fokozó hatását.

• Az EPS Seafill (exopoliszacharid) egy olyan tiszta, természetes eredetű hatóanyag a ránctalanításban, melyet a tengeri plankton termel a franciaországi Bretagne partjainak közelében. Azonnali bőrfeszesítő, ránctalanító és bőrfelszínt simító hatása kilinikailag igazolt: 15 perc alatt kifejti ráncfeltöltő hatását, és ez az eredmény egész nap tart. A nagy molekulasúlyú EPS Seafill bőrfeszesítő tulajdonsága bőrszövetben található, kollagénrostokból álló hálózatra gyakorolt instant összehúzó, feszesítő hatásának köszönhető. A bőrfelszínt elsimító, ránctalanító hatása már mindössze 15 perc alatt megmutatkozik.
  • A szérum másik fő alkotóeleme a Spilanthes acmella, azaz az iskolavirágból készült kivonat, mely széles körben ismert feszesítő, ránctalanító hatásairól. A kivonat a bőr mélyebb rétegegeiben hat a dermisz újjáépítésével, mégpedig a kollagénfehérjét kiválasztó fibroblasztok biomechanikai funkcióinak stimulálása révén. A fibroblasztok a dermisz kulcsfontosságú sejtjei, melyek a sejtdinamizmus stimulálásának köszönhetően a kölcsönhatásba lépnek a kollagénrostokkal, láthatóan feszesítve ezzel a bőrt.

2024.07.07. 18:45

Nagyon finnyás bőröm van, mindentől ég, kipirul, sok termék csípi...Ez viszont;✅️ simít,✅️ nem okoz irritációt, bőrpírt vagy égető érzést.✅️gyorsan beszívódík,✅️feltölt, kiegyenlít,✅️ gyógynövényes az illata, de nekem tetszik,✅️ a többi termékemmel kompatibilis,✅️higiénikus és ideális a pipettás adagoló,✅️kónnyen beszerezhető.✅️jók az összetevők.➖️gyorsan fogy,➖️nem gazdaságos.

2024.04.24. 14:18

Nem tesztelésre kaptam, saját beruházás volt és a Madara hialuron zseléje után szerettem volna kifejezetten a nyakamra vmilyen komplexebb szérumot, de mindenképpen hialuron alapút. A nyakamat sajnos mindig nagyon hamar megkapja a nap, pedig kenem azt is fényvédővel, de mivel napközben nem tudom utókenni szerintem a ruha nyaka/gallérja ledörzsöli a fényvédőmet és ezért is kitettebb. Szóval próbálok figyelni az ápolására, krémekben kenem az arcápolóimat rá, de szérumokban szeretek mást használni nyakra.Kb 3hete használom ezt a kis szérumot és azt kell mondanom imádat, nagyon jó állaga van, gyorsan beszívódó, de mégis át lehet vele masszírozni a teljes nyakam, semmi ragacsosság, és olyan selymes érzetű lesz utána a bőr. Irritáció nulla, az összetevői nagyon szépek és remélem lesz hosszútávú fenntartó hatása is. Az az igazság, hogy elkezdtem arcra is kenni mert annyira megtetszett, így azért elég gyorsan fogy, amit az egyetlen megjegyzés a termékre: nyugodtan lehetne pl.50ml-es kis üvegcsében forgalmazni. El tudom képzelni,h nyáron a nagy melegben ez tökéletesen elég lesz napi hidratálónak is.

2023.12.31. 05:48

Második szérumnak használom és nagyon szeretem, reggel és este is rákenem az első szérumra amit használok és szép a bőröm. Csodát nálam semmi nem tesz de ha kimarad azt megérzem. 52 vagyok. Szóval a bőröm szereti, nem okoz gondot, vörösséget vagy pattanásokat.

2023.12.23. 19:34

Rájöttem, hogy nekem bejönnek az Aromax termékei. Ez a szuper szérum tesztelésre érkezett, aminek mérhetetlenül örültem, mert pont kifogyóban volt a másik hyaluronos szérumom. Köszönöm itt is Krémmánia, hogy kisorsoltatok! Egy élvezet volt kipróbálni a megérintésétől, felbontásától kezdve heteken át. Most jutottam el odáig, hogy summázzam a vele megélt élményeimet. Letisztult csomagolás, kevesebb több vonalat erősítve, gyönyőrű üvegcsében. A pipettás adagoló a legpraktikusabb az ilyen folyósabb állagú szérumoknál. Tejfehér színű szérum, ami az itthon használt összes arckrémemmel kompatibilis. Valóban erősebb, növényi illata van, de ez engem nem zavart. Esti rutinomat vele indítom: tenyerembe 3-4 csepp szérum, itt enyhén összedörzsölöm, majd tapogatom az arcbőrömbe enyhe mozdulatokkal, ezután jön az éjszakai krémem. A bőröm textúráját és hidratáltságát tekintve jobb állapotba került. A bőrömön picit ragacsos volt, de pár perces felszívódást követően ez elmúlt. A 28 éves bőrömön található enyhe ráncokon nem sok változást észleltem. Regenerálásra, plusz hidratálásra, száraz, kitikkadt bőrre, 35+ feletti ráncokra, érettebb bőrrre megteszi, a pattanásaim is enyhültek tőle. Bármilyen rutinba könnyen beépíthető, nem lehet vele mellélőni, hibázni. Napi használatra is simán megteszi. Ha naponta nem is, de 2-3 naponta a rutinom része. Összetevő listája is kedvező. Magamtól nem biztos, hogy beszerezném, de így ajándékként jó érzés kísérletezgetni vele.

2023.12.13. 14:50

Tesztelésre kaptam. Amit nagyon köszönök! :) A termék szuper!Több,mint egy hónapja használom,direkt vártam ilyen sokáig az értékeléssel,hogy megnézzem hogyn reagálnak rá a különböző krémeim,és szerencsére mindegyikkel kompatibilis. :) A bőröm nagyon szereti, azonnal felszívódik,nem marad tőle ragacsos érzés az arcbőröm, ami több szuper szérumnál hátrányként jelentkezik. Hamar el fog fogyni.Nekem kimondottan tetszik az illata,nem tolakodó,egyébként hamar elillan használat után. A csomagolás: nem túl modern, nekem nem annyira tetszik, a boltban simán elsétálnék mellette,amit sajnálok,mert tetszik amit nyújt. :)

2023.11.27. 09:56

Tesztelésre kaptam a terméket. Kb 1 hónapja használom, ha nem is minden este, de minden második este. Leginkább esti rutinba alkalmazom, néha-néha reggel ha csak otthon vagyok.A csomagolás, külcsíny, üveg, pipetta tényleg nagyon egyszerű és letisztult. Nekem ezzel nincs bajom, de persze kinek mi tetszik. Az biztos nem a külseje miatt fog elcsábulni a megvételére.A termék egy tejfehérje színű, eléggé folyékony állagú szérum. Van egy fura, kicsit tömény gyógynövényes illata ami elsőnek megcsap. Ez csak pár pillanatig érződik a kézen és az arcon, nem tartós illat így teljesen elviselhető.A szérum nagyon hamar beszívódik (nekem kombinált bőröm van), nem hagy ragacsos érzetet, nincs fénylő hatás utána. Nekem a zsíros részekre tökéletes volt, a száraz területekre picit kevés. Nekem nem okozott semmilyen irritációt. A ráncaimat (már amennyi van 26 évesen), nem csökkentette. Kellemes volt a használata, szívesen nyúlok érte.