kalinka
Hidratáló, megnöveli a szemhéjpúder tapadási képességét. Korrigálja a bőrpírt és a bőrhibákat, fed, és a szemhéjpúder nem csomósodik össze. Két árnyalatban elérhető. Érzékeny szeműek és kontaktlecsét viselők számára is alkalmas. Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt.
2018.12.02. 17:37
Nagyon szeretem az Artdeco-t, de ez sajnos nem vált be. Pár óra múlva már összeáll az olajos szemhéjamon.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.10. 09:35 - 2018.03.10. 09:32
Évek óta csak ezt használom a kifejezetten olajos szemhéjamra. Élénkebbé teszi a színeket és ha az erre épített festék 10-12 óra múlva elkezd csomósodni, csúszkálni, akkor az a festék, és nem az alapozó hibája. Ha jó a festék, ezzel a cuccal meg sem fog mozdulni egész nap. Az a titka, hogy nagyon keveset kell felvinni belőle, a tégelyt pedig azonnal vissza kell zárni, mert ha sok levegőt kap, gyorsan beszárad. Ja, és eszetekbe se jusson ujjal kiszedni, én egy félbevágott fültisztítóval kaparom ki belőle a szükséges mennyiséget, mert nagyon sűrű massza és időnként meg is keverem vele.
2018.02.16. 17:27
Teszteltem, próbálgattam, de nem. Nagyon nem. Az én olajos szemhéjamon nagyon nem akar teljesíteni, 1-2 óra alatt (!) kikopik és összeáll. A "sima" Artdeco-s szeméjalapozó ennél egy fokkal azért jobb és még olcsóbb is.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.05. 19:31 - 2017.03.05. 19:31
A 4 csillagot a csomagolás miatt kapja. Nehéz hozzáférni a termékhez s ha egyszer sikerül akkor a körmöm alatt kötne ki a fele (pedig nem olyan hosszúak a körmeim) Ha ezen változtatnának akkor tökéletes lenne! (na jó, még az árából lefaraghatnának egy kicsit) Baromi kevés is elég belőle, nagyon egyszerű eloszlatni, nem foltos, nem kukacosodik és gyönyörű matt a végeredmény.
2017.01.23. 16:08
Imádnivaló(igaz kissé elfogult vagyok az Artdeco-val), de tény, hogy új dimenzióba repíti a szemhéj festését. Ára kicsit drága, de nagyon kevés kell, így sokáig elég. Az ujjaimal nagyon könnyű eloszlatni, szinte beleolvad a bőrömbe és nem is fényesedik át. 😊 Csak ajánlani tudom!
2016.12.11. 12:12
2000 ft volt a mullerben, igy beruhaztam ra. Hozzajutottam a szent gralhoz. 😁 Eddig egyszer se hasznaltam szemhejpuder alapot, soha, de tegnap bevetettem. Nem is gondoltam, hogy ennyit szamit, oszinten szolva. El vagyok ajulva tole, imadom. A szemhejpuder erosseget es hatekonysagat szazszorosara noveli, vegre tudok satirozni, ossze sem hasonlithato a tegnapi sminkem az eddig lettehozottakkal. Jaaa es a szempillaspiral sem tapadt a szemoldokom ala. Erre a termekre volt szuksegem mindig, mindvegig, es en nem is sejtettem. Otost kap es egy nagy-nagy szivecsket.