Artdeco

Ár:   4990 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   4,5 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2021. június 30.

Kiszerelés:   4,5 ml
Lelőhely:   Douglas, Müller
Kategória:   Sminkek szemre

A magasan pigmentált hosszantartó textúrájú folyékony szemhéjtus intenzív fedést biztosít magas fénnyel, mely nem fakul. Az Artdeco Vinyl Effect Eyeliner Szemhéjtus extrém tartós és vízálló. A vékony flexibilis ecsetnek kiváló fogása van és kényelmes használni. A kézreálló forma lehetővé teszi a precíz, egyenletes felvitelt.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is alkalmas.

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

lucyelle

Bőrtípus: Zsíros
2022. március 22.

Én is tesztelésre kaptam, köszönöm :)

2021 július:
Zsíros bőröm van, ilyen melegben az izzadság még rátesz egy lapáttal, szóval minden mászik. Több napon keresztül tesztelgettem, a nap végén mindig fent volt úgy, ahogy felraktam. Még akkor sem jön le, ha vizes kézzel nekiállok szemet dörzsölni. Ennek annyi hátránya van, hogy nehéz belejavítani. Ráadásul nagyon gyorsan szárad, ami alapvetően tök jó. Szép finishe van, nem matt. Én is lehúzom az ecsetet az elején, úgy tökéletes mennyiség marad rajta. Nekem könnyű volt dolgozni vele, tetszik az állaga. Írták, hogy nehezen jön le, nekem nem volt problémám a leszedésével (micellás víz szintén). Kár, hogy ennyibe kerül, sajnos nem fogom tudni újravenni, de nagyon örülök, hogy kipróbálhattam.

Update 2022. március:
Mostanában jutottam el oda, hogy többször vissza kell mártanom az ecsetet, mint eddig, és picit sűrűbb, de még mindig jól lehet vele dolgozni. Amióta megkaptam, a mindennapi sminkem része. Amikor kimegyek a házból, szinte biztos, hogy rajtam van, szóval teszteltem rendesen. Ilyen viszonylatban lehet megéri ennyiért megvenni, mert ez alatt az idő alatt beszáradtak volna rég az olcsóbb drogériás tusok. Szóval abszolút elégedett vagyok.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. március 22.

Én is tesztelésre kaptam, köszönöm :)

2021 július:

Update 2022. március:

LauraLabancz

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2021. szeptember 6.

Szintén tesztelésre kaptam, amit ezúton is nagyon köszönök! :)
Volt lehetőségem a legnagyobb melegben és szakadó esőben is kipróbálni és szépen megállta a helyét, nem kenődött, nem pergett le. Nekem az applikátorral eleinte kicsit nehéz volt dolgozni, jobban szeretem a merev, rövidebb ecsettel rendelkező tusokat, de egy pár használat után hozzá lehet szokni, persze ez egyéni preferencia, emiatt nem vonok le csillagot.
Összességében nekem nagyon bejött.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. szeptember 6.

Szintén tesztelésre kaptam, amit ezúton is nagyon köszönök! :)
Összességében nekem nagyon bejött.

Angelless

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2021. augusztus 30.

Tesztelésre kaptam, ezúton is nagyon köszönöm.
Vártam jó sokat az értékeléssel, hogy minden körülmény között kipróbálhassam.
Kezdjük ott, hogy a kemény, filces tustollakhoz vagy mikhez vagyok szokva, nekem azok váltak be a legjobban. Persze azokkal meg mindig az a gond, hogy hamar kiszáradnak.. A kis vékony ecsetszerű tusok kifejezetten nem a barátaim.
Viszont mint a többi véleményező, én is viszonylag hamar belejöttem a kezelésébe, de azért még mindig szerencsétlenkedek. Amikor kiemelem a tust, kicsit sok festék van rajta, azt én is le szoktam törölgetni a tubus száján.
A felvitel után nagyon vigyáznom kell, hogy ne nyissam ki azonnal a szemem. Kell egy kis idő, míg megszárad, különben összefoltozza a szemhéjat.
Nagyon jellemző rám, hogy egyszerűen nem tudok két egyforma tusvonalat húzni, az egyik mindig fentebb van, mint a másik, aztán korrigálhatom fültisztító pálcikával, meg visszarajzolni, stb. Na ebben a szemhéjtusban az a jó, hogy a korrekció nagyon könnyen működik, ugyanis nem foltosan elmosódik, hanem "lepereg", így sokkal gyorsabb és könnyebb korrigálni, mert nem lesz a szemem sarka csupa fekete. Ahogy látom, nem vagyok ezzel egyedül. :)
A vinyl effect gondolom azt jelenti, hogy a finise nem matt, hanem fényes.
Nagy pozitívum, hogy nagyon tartós, este szinte le kell vakarni a sminklemosóval. Ez egyben számomra negatívum is, mert érzékeny a szemhéjam, és ahogy látom, másoknak sem túl könnyű a leszedése.
Egy másik negatívum az ára, akciósan viszont szerintem megvenném.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. augusztus 30.

Tesztelésre kaptam, ezúton is nagyon köszönöm.
Vártam jó sokat az értékeléssel, hogy minden körülmény között kipróbálhassam.
A vinyl effect gondolom azt jelenti, hogy a finise nem matt, hanem fényes.
Egy másik negatívum az ára, akciósan viszont szerintem megvenném.

muzli

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. augusztus 18.

Tesztelésre kaptam, és nemcsak én, hanem a lányom is kipróbálta.
Mindkettőnk véleménye az, hogy ez egy remek termék.
Kézhez álló, jó az állaga, nem kenődik, egész nap kitart és szép a színe.
Én nem vagyok túl jártas a tusok terén, nekem eleinte kicsit nehezen ment, de belejöttem és szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. augusztus 18.

Tesztelésre kaptam, és nemcsak én, hanem a lányom is kipróbálta.
Mindkettőnk véleménye az, hogy ez egy remek termék.
Kézhez álló, jó az állaga, nem kenődik, egész nap kitart és szép a színe.

Narancs

Bőrtípus: Zsíros
2021. augusztus 4.

Tesztelésre kaptam, de szerintem ezt a terméket magamtól is megvenném.
Szép fekete, folyós állagú, tartós.
Az ecset rendben van.
A tartósságát tekintve is tökéletes, de ami a legjobb, hogy annyira folyékony, hogy felvitelkor befolyik a szempillák közé és kitölti a közöttük levő rést, ezáltal sokkal szebb a tusvonal.
Jár az öt csillag.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. augusztus 4.

Tesztelésre kaptam, de szerintem ezt a terméket magamtól is megvenném.
Szép fekete, folyós állagú, tartós.
Az ecset rendben van.
Jár az öt csillag.

Inez2003

Bőrtípus:  -
2021. augusztus 2.

Én is tesztelésre kaptam! :)

Nagyon szép erős fekete színe van, nagyon szuper az állaga!
Precíz ecsete van, szerintem pont megfelelő a kiszerelése is.
Valóban tartósnak ígérkezik!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. augusztus 2.

Én is tesztelésre kaptam! :)

Nagyon szép erős fekete színe van, nagyon szuper az állaga!
Precíz ecsete van, szerintem pont megfelelő a kiszerelése is.
Valóban tartósnak ígérkezik!

Elenir

2021. július 29.

Szintén tesztelésre kaptam, aminek nagyon örültem és köszönöm, hogy kipróbálhattam! Tetszik a csomagolása, a tubus kis elegáns darab, nem folyt ki a táskámban sem. Nagyon meglepett az állaga,ez a leghígabb tus amihez eddig szerencsém volt. Valami eszméletlen szép fekete a színe. Az elmúlt 1,5 hétben alaposan leteszteltem a hőségben, nem kopott le, és nem mázgálodott el. Nekem nagyon szokatlan volt az ecset,mivel sokkal vékonyabb mint amiket eddig használtam, és sajnos tapasztaltam én is hogy ha rontok akkor kissé nehézkes a korrigálás mivel gyorsan szárad. Az ecsetről mindenképpen le kell húzni a festéket az elején,különben túl sok termék marad rajta ami extra híg állagának köszönhetően igen hamar szétfolyik oda ahova nem kellene. Lemosáshoz micellás vizet használtam,picit a szempillakhoz ha bejut valóban macerásabb lemosni, ezt leszámítva nem volt gond vele. Hogy újravenném e? Ha olcsóbb lenne akkor mindenképpen újravenném,eddig ez a legjobb szemhéjtus amit használtam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. július 29.

pviviana

2021. július 26.

Itt nyertem tesztelésre, amit nagyon köszönök.
Direkt a nagy melegben teszteltem, mert nálam egyik tus sem működik rendesen. Rejtett a szemhéjam, ezért pár óra elteltével mindegyik tusvonal felkenődik a szemhéjamra, amit utálok, mert nem nézegetem minden percben a sminkem. Nos, sajnos ez a tus is ott kötött ki, de csak a bal szememen. Pedig rendesen sminkeltem alá, nem simán a tust kentem fel. Ezért nem tudok 5 csillagot adni neki. Ami szintén zavart, hogy nagyon nehéz vele dolgozni. Legalábbis én nem tudok vele két azonos vastagságú vonalat húzni, hiába húzom le a felesleges festéket. Tény, hogy nagyon szép fekete a színe, gyorsan megszárad, de nagyon nehezen is szedhető le, főleg, ahol a szempilláim közé is bement.. többször kellett átmosnom micellás vízzel, lemosóval, mire teljesen lejött. Amivel nem is lenne baj, elvégre vízálló, de ne kenődne fel a szemhéjamra ez is. :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. július 26.

Itt nyertem tesztelésre, amit nagyon köszönök.

3tara2

Korcsoport: >54
2021. július 24.

Krémmánia teszteld le termék!

Örök hálám a KM és Fortuna kegyeinek!
Egy 10/9 csillagos szuperséges tust próbálhattam ki és várakozáson felüli volt a kapott eredmény.
Talán a legintenzívebb fekete, amellyel találkoztam és rendkívül tartós, nem kell újraigazítani napközben. Nem mozdul, nem izzadom le - emiatt lehetetlen belekötni.
Az állaga valamivel hígabb, mint az ilyen tekerős formulákban megszokottnak. Én lehúztam az ecsetről a festéket, mielőtt felvittem volna.
Egyetlen apró probléma amit tapasztaltam vele kapcsolatban az volt, hogy ha kiment egy picit a vonal, azt bizony alig tudtam leszedni.
Ami lehet, hogy az én szerencsétlenkedésem miatt volt, de a híg állaga megtévesztő volt. Nem sejtettem hogy szinte tetoválást készítek🙂
Nagyon jó sminktermék! Nyugodtan lehet vásárolni!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2021. július 24.

Krémmánia teszteld le termék!

Örök hálám a KM és Fortuna kegyeinek!
Nagyon jó sminktermék! Nyugodtan lehet vásárolni!

EveCarefree

Bőrtípus:  -
2021. július 21.

Tesztelésre nyertem. Köszönöm!! Az ArtDeco szemhéjpúdereit használom rendszeresen és nagyon sokszor, a szemhéjtussal még nem volt ezidáig dolgom.
Ma kaptam kézhez. Minden tust először belső csuklón próbálok ki, onnan érdekes módon nagyon hamar eltűnt. No de aztán ezután ért a meglepetés. Feltettem szemhéjra is, és igy mentem úszni is. Uszodai, szauna környezetben meg sem mozdult a tusvonal!!! Azt hiszem, ha ezt kibirta, szárazföldön is jól fog teljesiteni ott, ahová tervezték. Nagyon tartós a hatása!
A termék elnevezését viszont nem tudom értelmezni.... "vinyl effect"? Vajon mire gondolt a névadó? :)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. július 21.

Hidratálók: Butylene Glycol, Caprylyl Glycol

Szintetikus polimer. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gél- és filmképző összetevő, vagyis csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét.

Oldószerként, bőrjavító anyagként (skin conditioning) használt, selymes érzetű glikolféle.

PVP 0 0

Felületaktív anyag (surfactant),  emulgeálószer, tisztítószer.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Természetes eredetű só, mely antimikrobiális tulajdonságai miatt tartósítószerként használt összetevő. Képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, így védi a kozmetikumokat a megromlástól. Már nagyon alacsony (akár 0,6%-os) koncentrációban is leállítja a baktériumok és gombák szaporodását, bár nem feltétlenül pusztítja el a már kifejlett mikrobákat.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.