Sminkek szemre

4.8
Hozzáadva 2021.06.30.by

wishes

4,5 ml

A magasan pigmentált hosszantartó textúrájú folyékony szemhéjtus intenzív fedést biztosít magas fénnyel, mely nem fakul. Az Artdeco Vinyl Effect Eyeliner Szemhéjtus extrém tartós és vízálló. A vékony flexibilis ecsetnek kiváló fogása van és kényelmes használni. A kézreálló forma lehetővé teszi a precíz, egyenletes felvitelt.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is alkalmas.

2021.09.06. 18:16

Szintén tesztelésre kaptam, amit ezúton is nagyon köszönök! :)Volt lehetőségem a legnagyobb melegben és szakadó esőben is kipróbálni és szépen megállta a helyét, nem kenődött, nem pergett le. Nekem az applikátorral eleinte kicsit nehéz volt dolgozni, jobban szeretem a merev, rövidebb ecsettel rendelkező tusokat, de egy pár használat után hozzá lehet szokni, persze ez egyéni preferencia, emiatt nem vonok le csillagot.Összességében nekem nagyon bejött.

2021.08.30. 09:52

Tesztelésre kaptam, ezúton is nagyon köszönöm.Vártam jó sokat az értékeléssel, hogy minden körülmény között kipróbálhassam.Kezdjük ott, hogy a kemény, filces tustollakhoz vagy mikhez vagyok szokva, nekem azok váltak be a legjobban. Persze azokkal meg mindig az a gond, hogy hamar kiszáradnak.. A kis vékony ecsetszerű tusok kifejezetten nem a barátaim.Viszont mint a többi véleményező, én is viszonylag hamar belejöttem a kezelésébe, de azért még mindig szerencsétlenkedek. Amikor kiemelem a tust, kicsit sok festék van rajta, azt én is le szoktam törölgetni a tubus száján.A felvitel után nagyon vigyáznom kell, hogy ne nyissam ki azonnal a szemem. Kell egy kis idő, míg megszárad, különben összefoltozza a szemhéjat.Nagyon jellemző rám, hogy egyszerűen nem tudok két egyforma tusvonalat húzni, az egyik mindig fentebb van, mint a másik, aztán korrigálhatom fültisztító pálcikával, meg visszarajzolni, stb. Na ebben a szemhéjtusban az a jó, hogy a korrekció nagyon könnyen működik, ugyanis nem foltosan elmosódik, hanem "lepereg", így sokkal gyorsabb és könnyebb korrigálni, mert nem lesz a szemem sarka csupa fekete. Ahogy látom, nem vagyok ezzel egyedül. :)A vinyl effect gondolom azt jelenti, hogy a finise nem matt, hanem fényes.Nagy pozitívum, hogy nagyon tartós, este szinte le kell vakarni a sminklemosóval. Ez egyben számomra negatívum is, mert érzékeny a szemhéjam, és ahogy látom, másoknak sem túl könnyű a leszedése.Egy másik negatívum az ára, akciósan viszont szerintem megvenném.

2021.08.18. 14:08

Tesztelésre kaptam, és nemcsak én, hanem a lányom is kipróbálta. Mindkettőnk véleménye az, hogy ez egy remek termék. Kézhez álló, jó az állaga, nem kenődik, egész nap kitart és szép a színe. Én nem vagyok túl jártas a tusok terén, nekem eleinte kicsit nehezen ment, de belejöttem és szeretem.

2021.08.04. 04:53

Tesztelésre kaptam, de szerintem ezt a terméket magamtól is megvenném.Szép fekete, folyós állagú, tartós.Az ecset rendben van.A tartósságát tekintve is tökéletes, de ami a legjobb, hogy annyira folyékony, hogy felvitelkor befolyik a szempillák közé és kitölti a közöttük levő rést, ezáltal sokkal szebb a tusvonal.Jár az öt csillag.

2021.08.02. 11:58

Én is tesztelésre kaptam! :)Nagyon szép erős fekete színe van, nagyon szuper az állaga!Precíz ecsete van, szerintem pont megfelelő a kiszerelése is.Valóban tartósnak ígérkezik!

2021.07.29. 15:34

Szintén tesztelésre kaptam, aminek nagyon örültem és köszönöm, hogy kipróbálhattam! Tetszik a csomagolása, a tubus kis elegáns darab, nem folyt ki a táskámban sem. Nagyon meglepett az állaga,ez a leghígabb tus amihez eddig szerencsém volt. Valami eszméletlen szép fekete a színe. Az elmúlt 1,5 hétben alaposan leteszteltem a hőségben, nem kopott le, és nem mázgálodott el. Nekem nagyon szokatlan volt az ecset,mivel sokkal vékonyabb mint amiket eddig használtam, és sajnos tapasztaltam én is hogy ha rontok akkor kissé nehézkes a korrigálás mivel gyorsan szárad. Az ecsetről mindenképpen le kell húzni a festéket az elején,különben túl sok termék marad rajta ami extra híg állagának köszönhetően igen hamar szétfolyik oda ahova nem kellene. Lemosáshoz micellás vizet használtam,picit a szempillakhoz ha bejut valóban macerásabb lemosni, ezt leszámítva nem volt gond vele. Hogy újravenném e? Ha olcsóbb lenne akkor mindenképpen újravenném,eddig ez a legjobb szemhéjtus amit használtam.