Lemosók, Tonikok

Artistry Skin Nutrition Hidratáló Arctisztító Hab

1 vélemény
Hozzáadva 2022.06.15.by

viktor_szebeledi

Könnyed, puha, szappanmentes arctisztító hab, mely eltávolítja a port, a sminkmaradványokat és más szennyeződéseket, és kellemesen hidratált érzést kölcsönöz a bőrnek.

• Gyorsan és hatékonyan megszabadítja a bőrt a portól, a szennyeződésektől, a sminkmaradványoktól és a felesleges zsírtól.
  • Klinikailag igazoltan eltávolítja az irritáló szennyeződéseket (köztük a PM 2,5 részecskéket is), és nyugtatja a bőr védőgátját.
  • Amerikai szabadalommal* rendelkező összetétele nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, és kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek.
  • Segít fenntartani és megvédeni a bőr mikrobiomját és nedvességgátjait, valamint megőrizni a bőr egészséges pH szintjét.
  • Nutrilite™ farmokról származó fehér chia mag – Az összes Artistry Skin Nutrition™ termékben megtalálható chia mag hatékony fitotápanyagaival segít láthatóan táplálni és megvédeni a bőr egészséges szépségét.
  • Shiso Perilla – Bőrnyugtató hatású gyógynövénykivonat.
  • Aminosavak – Kíméletes tisztítószerek, melyek gyengéden eltávolítják a szennyeződéseket.

2024.04.20. 10:48

Kombinált bőr
Vízhiány

Tökéletes. Hogy pontosan mit éreztem, mikor először kipróbáltam? Nos, körülbelül ugyanazt a lelkesedést, mint anno a Beatlest üldöző, sikoltozó rajongótábor...Mikor kivonták a forgalomból a "kettővel ezelőtti" Time Defiance sminklemosó krémjüket és tonikjukat, amelyekhez foghatóan jó termékkel eladdig nem találkoztam, akkor arctisztítás terén elpártoltam a márkától - az Yves Rocher arclemosó géljeiben találtam meg azt az alternatívát, ami megfelelt, noha természetesen az Artistry-luxust nem tudta pótolni (a maga kategóriájában azonban nagyszerű termékek).Mikor a Skin Nutrition termékcsalád megjelent, vettem két kis utazó szettet, meg termékmintákat is - de őszintén szólva, pont ettől a habtól nem sokat vártam. Hát...pedig igen nagyot szólt! Ugye ez egy arctisztító, tehát a sminkeltávolítás utáni tisztító lépés: egy, maximum két pumpálásnyi hab tökéletesen elegendő az egész arc és nyak átdolgozására, tehát ugyanolyan takarékos, mint a többi Amwayes termék.No, de az az érzés!!!! Mintha egyszerre merítkezett volna meg a bőröm valami frissítő hegyi patakban és szellőben - egyszerűen azt éreztem, hogy az amúgy ápolt bőröm azonnal kategóriákkal hidratáltabb, simább és puhább lett. És ami bónusz: ez a termék már parabén-, ásványi anyag-, és ftalátmentes.