Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
murczinodett
Kifejezetten göndör hajra kifejlesztett, nem habzó kondicionáló krém, ami gyengéden tisztítja meg a különböző maradványoktól a hajat és a fejbőrt, anélkül, hogy elvenné tőlük a nedvességet.
2022.06.13. 10:22
Ez az első cowash, amit próbálok, így nagy tapasztalattal nem rendelkezem e téren. Göndörhajas fórumokon is nagyon jó véleményeket olvastam, ezért úgy döntöttem megrendelem és meglátom nekem milyen lesz. Lassan 2 hónapja használom, és eddig nagyon bevált. Első alkalommal nagyon fura volt, hogy nem habzik, de ezt hamar meg lehet szokni. A titok szerintem a megfelelő mennyiség (amikor már azt hiszed, hogy sokat vettél ki belőle, akkor még tegyél hozzá egy kicsit) és a nagyon-nagyon alapos leöblítés (minimum 5-7 percig). Én használok hozzá egy fejbőr masszírozó szilikon kefét, így megfelelően el tudom oszlatni a terméket a hajamon és szerintem a tisztítás is alaposabb így. Gyönyörű csigákba rendezi a hajamat, s bár mindig használok curl cream-et, szerintem egymagában is szép fürtöket "csinálna". Vékonyszálú, 3A típusú hajam van, és egyáltalán nem nehezíti el ez a cowash. Próbálok ráállni a heti 1 hajmosásra, de ezzel a termékkel simán kibírom, az 5-6. napon is teljesen vállalható a hajam. Ez azért nagy dolog nekem, mert nemrég még szinte minden egyes nap megmostam, mert már a 2. nap utáltam. A 3. hetén beiktattam egy mélytisztító mosást (szintén As I am samponnal), s eddig úgy néz ki, hogy ez a metódus nekem így tökéletesen működik a cowash mellett.
2021.09.22. 10:49
Nagyon szeretem ezt a terméket. :) Nagyon zsirosodó hajam van, ez a termék nagyon jól tisztít, és nekem nem ront a zsirosodáson, bár nem is javít. A hajam puha tőle mosás utáni napokon is. A leave- in balzsamját is használom, szeretem azt is, de annak nem érzem olyan nagy hatását.
2021.09.12. 22:15
Hát érdekes termék az biztos. Ez volt az első cowash, amit kipróbáltam. Nekem nem annyira jött be, mert a hajam utána nagyon hamar bezsírosodott. Az illata nagyon tetszik meg az állaga is viszont, amikor felviszem a fejbőrre, nagyon fura, hogy kicsit se habzik. Úgy érzem, mintha csak kenegetném vele és ennyi.. Amikor megszárítom a hajam semmi gond nincs vele , de másnap elkezd zsírosodni tőle. Nem fogom újra venni, pedig elhasználtam 2 dobozt belőle ( ha már megvettem)
2021.07.16. 21:16
Göndörhajúként heti többször is mosok hajat, így örültem, mikor rátaláltam erre a termékre. Szilárd sampont használok mellette kb. heti egyszer, viszont a többi alkalommal nagyon szeretem csak ezt használni samponként (cowashként). Télen szerintem elengednő, egy-egy mélytisztításon kívül, csak ezzel hajatmosnom, mivel megfelelően tisztít. Utána nem nehezül el a hajam, a zsírosodáson nem változtat nekem, és a göndörséget is sokkal jobban kihozza :)
2021.05.14. 07:58
Most fogyasztottam ez az első dobozzal és imádom! Kicsit tartottam tőle, hogy nem fogja megtisztítani rendesen a fejbőrömet, de egyáltalán nem kellett volna. Furcsa elsőre a pudingos állag és hogy nem habzik, de hozzá lehet szokni, az illata nagyon kellemes. Nem szárítja ki a fejbőrömet, de rendesen megtisztítja a hajamat, akárcsak egy sampon. Minden harmadik-negyedik használat után beiktatok egy mélytisztító samponos mosást, nekem ez lett az egyensúlyi állapot, így nem nehezedik el a hajam, de nem is szárad ki a fejbőröm tőle. Biztosan újraveszem a terméket, mert nekem nagyon bejött!
2021.04.18. 14:13
Sziasztok!Tiktok-on láttam ezt a kondicionalot és kipróbáltam a vekonyszalu és töredezett hajamon. Már a 2. alkalomnal látszott hogy puhább egészségesebb és fényesebb lett a hajam. Ajánlom mindenkinek és a leave-in repair termékét is!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.