Sminkek szemre

Astor Big&Beautiful Ultra Volume Szempillaspirál

2.7
Hozzáadva 2012.10.28.by

Kitti86

A Big&Beautiful szempillaspirál a tökéletes megoldás a dús szempillákért. Ultradúsító összetételének köszönhetően szempillái érzékelhetően dúsabbá és erősebbé válnak. A ""King Size"" kefével a lehető legtöbb festéket viheti fel, így szempillái akár 15-ször nagyobbnak és vastagabbnak látszanak! Dús hatás a kollagénnel és B5 provitaminnal dúsított összetételnek köszönhetően, mely így valóban hibátlan, sűrű és különálló szempillákat eredményez.

2021.06.19. 13:57

Nem tartotta be amit ígér, tapaszt, nem szép, semmi extra. Többet vártam.

2019.01.29. 05:05

Nem vált be, felbontás után csomós volt már a festék és nem lehetett vele szép pillákat csinálni.

2016.07.12. 00:12

Számtalanszor vettem újra, nekem bevált! Szép pillákat csinált, nem tapasztotta össze őket. Mondjuk aki hatalmas "mangaszemekre" vágyik annak nem ez való.

2014.10.26. 22:14

Alapjáraton nincs bajom a pilláimmal, egy spiráltól már az is elég, hogy megszínezze a pilláimat. Amit ez meg is tesz, de sajnos össze is tapasztja őket, pereg, és irritál, pedig egyáltalán nem érzékeny sem a bőröm, sem pedig a szemem.

2014.02.20. 07:41

Egyszerűen imádom:-)).Rossmannba vettem egy leértékelésen, de nagyon megérte!Extra nagy és dús szempillák:-).Szerintem egyáltalán nem kenődik, nem csomósodik! Egy kicsit várni kell, hogy száradjon, ennyi a titok nyitja:-)

2013.04.13. 18:39

Úgy tűnik, én vagyok a 2. véleményező, aki elégedett ezzel a termékkel. Nálam nem csomósodik, egyszerű felvinni. Fel tudom kenni akár két rétegben is; úgy is természetes hatást kelt. A kenődést szerintem el lehet kerülni, ha festés után várunk pár másodpercet, hogy teljesen megszáradjon a festék (legyen az az Astor Big&Beautiful Ultra Volume, vagy bármely más spirál...).