Sminkek arcra

blessed

• Nedvességgel látja el a bőrt 24 órán keresztül
  • Antioxidáns hatású
  • Olajmentes
  • Könnyű textúra, mely engedi a bőrt lélegezni
  • Hatékonyan elfedi a foltokat és bőregyenetlenségeket

7 árnyalatban kapható

2020.04.21. 13:56

Ő és a Bourjois Healthy Mix Serum: csodálatos! Ez nem alapozó, ez varázslat.

2019.01.08. 22:00

A legjobb alapozó ever!Próbáltam mar rengeteget. Télen-nyaron egy élmény a használata.Sajnálom, hogy dm-ben már nem kapható.

2018.12.08. 18:58

Napi szinten használom, közepesen fed, ha nem használok primert hamar lejön és foltos lesz egy idő után, illetve ahogy előttem is írták, nem levegőzik a bőr alatta..

2018.11.19. 11:47

Régebben használtam, most a L'Oreal True Match van meg. Szerintem hasonló egyébként a két alapozó, a True Match talán folyósabb. Szerettem ezt az alapozót, a fedése ennek sem egy nagy szám, viszont nem fényesedett át a bőröm rajta, de nem is szárította ki, ami nagy szó nálam, főleg télen. A Porcelain árnyalatát használtam, a kicsit sárgás-neutrális és nagyon világos bőrömhöz tökéletesen passzolt. Jó kis termék :)

2018.10.25. 07:56

Megvettem, de nem használom mindennap. Úgy érzem a bőröm nem levegőzik alatta. Utána mindig lesz valami pattanásom, vagy mitesszerem. Hamar lejön, nem mattit, bőrhibákat nem tünteti el. Egy pozitívuma van, jó színt ad az arcomnak, egységesen. Nekem nem jött be...Nem veszem újra!

2018.09.01. 15:10

Az egyik kedvenc alapozóm. Gyenge-közepes fedésű, de nekem nem is kell ennél több. Könnyen eldolgozható, jó az állaga. Szépen egységesíti a bőrszínt. Viszont télre nekem sajnos még a legvilágosabb árnyalat is sötét.