Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
knifeofdreams
A haj számára a legmegfelelőbb ápoló összetevő a protein, és nincs jobb növényi protein forrás, mint a kékmoszat (blue green algae - cyanobacteria), aminek több mint 50%-át alkotja a felhasználható protein, valamint jelen vannak benne fontos amino savak, vitaminok és ásványi anyagok. Ezeken kívül ebben a mélykondícionáló termékben található shea vaj, organikus aloe és egyéb gyógynövény kivonatok, amelyik hidratálják a roncsolt, festett hajat is.
2012.07.26. 12:12
Nem éri meg a pénzét sajnos. Semmit nem csinál a hajammal, mintha nem is használtam volna, sem jobb, sem rosszabb nem lett tőle. Az illata, vagy inkább szaga viszont iszonyatos. Örülök, hogy semmilyen formában nincs benne illatosítószer, nyilván valamit valamiért, de ez azért túlzás. A szaga engem az avas dióval vegyített karamellre emlékeztet, ebből az avas dió szag sajnos meg is marad a hajon még hajmosás után is. Pedig alaposan utánaolvastam ennek a terméknek, és minden fórumon istenítik, az egész márkával együtt, de ezzel most úgy érzem, melléfogtam.