Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Auchan Beauty Tonique Sensitive

4.5
Hozzáadva 2016.05.03.by

sminktudatossag

Hidratál és tisztít. Narancsvirág és jázmin kivonattal.

Utoljára szerkesztve: 2016.10.01. 08:58 - 2016.10.01. 08:23

Az Auchan saját márkás micellás vizével együtt vettem Franciaországban, de a nálunk forgalmazottal azonosnak tűnik. Mivel kép nincs róla, a rózsaszín flakonosról van szó. A tonikokat az arcitisztítás utolsó (néha utolsó előtti) lépéseként használom, ezt a réteget már nem mosom le az arcomról. A saját márkás micellás vízhez hasonlóan ez is bevált. Jól eltávolítja a mardék szennyeződést, a sminklemosó, arclemosó stb. maradványait. Nyáron nap közben is használtam, a fényvédő frissítése előtt ezzel töröltem át a bőrömet. Ilyenkor hagyott maga után egy enyhén fénylő réteget, nem szívódott be maradéktalanul, de ezt elég könnyen el lehet tüntetni. Ugyanez az esti arctisztításnál nem annyira zavaró, és nálam nem akadályozta az utána felvitt szérumok, krémek felszívódását. Nem tapasztaltam irritációt, a szem környékén sem, nem szárított vagy csípett. Ha nincs túl sok smink az arcon, tisztításra önmagában is megállja a helyét. Az illatát én kicsit erősnek találom, szerencsére felvitel után gyorsan elillan; nem vészesen zavaró, csak nekem a narancsvirág általában nem a kedvencem. Különösebb hidratáló hatást én sem tapasztaltam, inkább a tisztítás utolsó lépéseként jeleskedett. Nem ütötte ki a kedvenc termékeimet, de adott esetben szívesen újraveszem.

2016.04.20. 09:16

Meglepően jó termék. A sminket könnyedén eltávolítja, még ha néha lemosó nélkül rögtön ezt használom is . Ami különösen tetszik benne, hogy a makacs szempillaspirált is lemossa, úgy, hogy közben nem csípi a szememet. Némi ragacsos érzetet hagy a bőrömön egy-két percig. Hidratáló hatását nem tapasztaltam, de az én bőröm mostanában száraz, én bőven használok utána hidratálót. Erőteljes virágillata nekem tetszik. Ár-érték aránya kiváló.