Sminkek arcra

Aura Face Contour Palette

Hozzáadva 2018.05.07.by

eprecs

4 x 4 g

2 highlighter és 2 kontúr árnyalatot tartalmazó púder alapú paletta az arc formálásához, árnyékolásához, csontosításához, kiemeléséhez.

2020.09.02. 10:38

Nagyon korrekt kis paletta, nekem a Fair verzió van meg. Nem vagyok egyébként világos bőrű, de nem tudtam, hogy mennyire pigmentált, ezért először inkább ezt vettem meg.Maga a csomagolás nagyon igényes, masszív, a tükör nem torzít, bár sosem veszem igénybe ezeket a beépített tükröket, megszoktam már, hogy nagy tükör előtt sminkelek, de valakinek ez mérvadó lehet.A pigmentáltság szerintem közepes, szépen építhető, illetve jól el lehet dolgozni, nem lesz foltos a végeredmény.Egyedül annyit, hogy a highlighter ilyen pezsgőszínűnek néz ki, de csalóka, mert a benne levő fényvisszaverő pigmentek rózsaszínűek... Ha sokat viszünk fel, ez a bőrön is meglátszik. Szerencsére amúgy nem bazinagy csillámok vannak benne, így keveset applikálva nagyon szép, visszafogott fényt ad, hétköznapokra tökéletes.Összességében szeretem, Auráék megint nagyot alkottak, csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon a Dark palettába milyen highlighter került.

2018.03.31. 10:05

Jó termék,szeretem. A sötétebbik paletta van meg,jó minőség,szépek a színek.

2018.03.30. 18:52

Nagyon jó kis termék :) egyáltalán nem porzik es nagyon intenziv a szín ;)