Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
HRenata
Fényvisszaverő pigmentekkel gyöngyházfényű ragyogást ad a bőrnek.
3 árnyalatban kapható: 218 Nude Shimmer, 219 Golden Spice, 220 Moonlight
2021.03.31. 16:27
Wow! Ha egy szóval kellene jellemezni.Ez aztán tényleg highlighter, mármint abból a kategóriából, ami fényt csempész az arcra, kiemel ahol kell. Aki az ultra erős fényt keresi, ami kilométerekről ordít annak nem ő kell. Ez a termék szerintem nagyon ott van ami az én ízlésemet illeti. Semmi glitter, semmi csillámpor. Egyszerűen csak belesimul a bőrbe. Sokkal jobban szeretem, mint a Mac Soft&Gentle higlighterét. Pont ezért azt tovább is adtam. A textúrája is remek, por de mégis olyan vajas, krémes. Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy csak 3 színben kapható.
2018.08.03. 10:46
Szeretem :) nem túl fényes, nem lesz tőle a bőröm olyan, mintha megizzadtam volna. Ujjal felvíve élénkebb, mint ecsettel.
2018.05.15. 11:30
Nagyon szép, természetes hatású termék, tökéletesen megfelelő a hétköznapokra is, mert nem kelt színpadias vagy diszkógömb hatást, persze építhető ha ez a cél.
2017.11.06. 12:17
Néhány hónapja kezdtem el kipróbálni az Aura termékeket és mint minddel eddig, ezzel is teljesen elégedett vagyok. Szépen, selymesen csillog, mind ecsettel, mind ujjal felhordva szép és tartós eredményt kapok. A hatása egyáltalán nem ad természetellenes fényt.