Leoni
Krémes textúrájú volumennövelő szempillaspirál, melynek feladata a szempillák vastagítása, nagyobbítása, Ápoló viasztartalma nem szárítja a pillákat, hanem ápolja, kondicionálja. Kényelmes, puha hatást ígér. Hagyományos, applikátoros (nem szilikon).
2018.09.06. 10:11
Szerintem nagyon jó.Én nem érzem azt a bizonyos bűzt. Beleszagolva van egy kicsi, de felkenve nem érzezni. Óriási pilláim lettek tőle 1 rétegben. Valóban kicsit nehéz szétválasztani vele a pillákat, de a végeredmény nekem tökéletes lett.
2018.01.10. 19:19
Kezelhetőség: A kefe formája nem látszik a kilónyi festéktől, ami tocsog rajta már első bontás után. Szinte mission impossible küldetés a festéket felvinni a pillákra. Hatás: hosszú, 2-3 szálba összetapasztott igénytelenTwiggy- tekintetTartósság: 2-3 óra után peregIrritáció: büdös a szaga, és csíp, lemosás után javult a helyzetÁr-érték: olcsó húsnak híg a leve.:/
Utoljára szerkesztve: 2017.12.14. 12:13 - 2017.10.25. 19:53
Update: Rendeltem megint, és majdnem 1800 forint volt. Kb két hónapja meg 1000 körül. Valamit változtathattak rajta, mert már nincs olyan szaga, de nem is olyan jó, sajnos kicsit potyog. :( Pedig azt hittem megtaláltam a tökéletes szempillaspirált. Jelenleg ez a kedvenc spirálom. Mindig másfajta spirált szoktam venni, próbálgatok, keresem az igazit. Eddig a Rimmel Scandaleyes Retroglam jött be a legjobban, és ez kicsit ahhoz hasonlít. Legutoljára 3000 forintért vettem valamelyik Maybelline spirált, amiről áradoztak a népek itt is. Na, hát az egy kalap sz*r ehhez képest. Nagyon szuper ez a spirál. Legnagyobb pro-ja, hogy 8-9 óra munka alatt sem potyog le a szemem alá. Árban is nagyon szuper. Szép fekete. Egyetlen dolog ami nem tetszik az a szaga. Elég sokáig szoktam érezni miután felkenem és picit zavaró. De attól, még 5 csillagot kap.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.22. 06:36 - 2017.09.22. 06:35
Ez a spirál teljes meglepetés! Véletlenül jutottam hozzá.Volt egy rendelésem,de kellet valamit még választani hozzá,igy csak úgy véletlenszerűen rákattintottam erre a spirálra,gondoltam úgy is kifogyóban van az enyém,na meg csak 900 ft. Hajrá.Megjött a csomagom,elöször nem is foglalkoztam vele.Na de mikor reggel felkentem! Szinte hihetetlen,de az én rövid vékony szálú pilláimból egyetlen felvitellel csodás hosszú sűrű pillákat varázsolt! Rengeteg olcsó,drága spirálom volt,de ez visz mindent!Nem ragad,nem pereg,nem maszatolódik,egész nap olyan marad ahogy felvittem.A tizezres spirálokat simán lekörözi.Ha nem próbálom ki,és tapasztalom,magam sem hiszem el.Ez a spirál tökéletes!!! Csodálkozom hogy ilyen kevés megjegyzés született ennél a terméknél.
Utoljára szerkesztve: 2017.08.14. 20:23 - 2017.08.14. 20:23
Nagyon jó ez a spirál! Nem irritálja a szemeimet, nem potyog és gyönyörű pillákat varázsol már 1 réteggel. Kicsit sok festéket vesz fel a kefe, ezért érdemes kicsit lehúzni festés előtt. Az összetevői is nagyon szimpatikusak:)
Utoljára szerkesztve: 2018.02.25. 10:02 - 2017.07.08. 09:40
2017.július 08.Régóta használom, szeretem. A keféje a márka által három felkínált típus közül valóban a nagyobbik és a kiszerelését tekintve is ebben van a legtöbb. Azok számára javasolnám, akik viszonylag könnyen hozzá tudnak férni a szempillájukhoz és figyelnek a kíméletes összetevőkre is :-). Nem "szárítja, nem "roncsolja és ritkítja" a pillákat, már az első felkenésnél látható, mit tud ez a szempillaspirál:-). Gondos INCI-nek köszönhetően jól gondozza a pillák állapotát és nem csomósodik! Ha ez még nem lenne elég, könnyeztem már "vele" és a termékleírásban ugyan nem szerepel, de semmi nem kenődött el!Bár nem magyar nyelvű blog, de elég jól szemlélteti az Aura szempillaspiráljait: http://goodmorninggorgeouss.blogspot.hu/2017/02/aura-lift-it-up-shape-it-up-ili-pump-it.html2018.02.25.Számomra a No1 a "bajnokok bajnoka" az Aura Lift it Up Definition Mascara- az ultra szuper vékony keféjű!